Pluspunten
Alles op voorraad en Keurig leveringen
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website en goede afhandeling van orders
VerbeterpuntenKwaliteit van het vlees liet afgelopen twee bestellingen te wensen. Ik bestel volgende keer ergens anders.
Pluspunten
Mooie producten. Als je iets bijzonders wilt of je hebt iets nodig om zelf worst te maken, dan kun je hier prima terecht.
VerbeterpuntenZe zouden wat meer kinnebakspek kunnen aanbieden (maar dat is omdat ik er zo dol op ben.
Communicatie!
Pluspunten
Prima kwaliteit - ruime keuze - snelle levering
Verschillende personeelsleden zouden er iets meer verzorgd mogen uitzien....
Pluspunten
Behulpzaam en vriendelijk over de telefoon Vlees goed verpakt
VerbeterpuntenMisschien leuk om een recept mee te sturen voor het specifieke stuk vlees dat besteld is.
Pluspunten
Great place and amazing steaks. Highly recommended to those who care about taste and food quality.
Pluspunten
Perfect delivery and outstanding quality
Pluspunten
Geweldig vlees, elke keer weer een feestje
Pluspunten
Echt een top zaak en in het bijzonder de dame aan de kassa. Hulde aan haar
VerbeterpuntenMeer mensen aannemen als de dame aan de kassa
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees Goede prijs Diverse keus
VerbeterpuntenOmschrijving dikte vlees
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".