Prima producten heldere informatie en echt waar voor je geld.
Dag Marjo, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ga er graag heen om lekker eten te halen. Proberen steeds meer en alles is er.
Beste Herbert, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het lekker gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel al jaren bij Beef & Steak. Altijd goede service en snelle levering. Kwaliteit nog nooit wat op aan te merken gehad. Nu voor het eerst in de winkel geweest om mijn bestelling op te halen, wat een snoepwinkel!
Bedankt voor de geweldige review, Wim. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gelopen. En dat al die jaren. Leuk om te lezen dat je onze winkel zo leuk vindt. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees en weer goed verpakt....
Bedankt voor de geweldige review, Peter. Fijn om te lezen dat onze verpakkingen gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke website, supersnelle service, zeer netjes verpakt en afgeleverd. Fijn bedrijf
Beste Arjen, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima geregeld, snel geleverd! Mooie stukken ,prima vlees.
Beste Martijn, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de levering naar wens is gegaan Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Als wij vlees willen eten moet het van de juiste kwaliteit zijn!
Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al een paar keer lekker vlees voor op de BBQ besteld. Het was diepgevroren en goed verpakt. Vlees is zeer goed van kwaliteit en dat merk en proef je meteen. Bestellen was een fluitje van een cent.
Beste Rob, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer tevreden, goede levering. Prachtig vlees
Bedankt voor de mooie review, Stefan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel geleverd goed verpakt en keurig bericht wanneer bezorger komt
Beste Wilma, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top bedrijf, plus top kwaliteit. Super ook met de levering, dat gaat ook geweldig
Dag Rene, Bedankt voor de geweldige review. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer tevreden.
Bedankt voor de geweldige score, Ben. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende ervaring die ik hoop voort te zetten!
Bedankt voor de mooie review, Dirk. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijk vlees perfect verzonden
Fijn dat het gesmaakt heeft, Richard! Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Producten en bezorging van goede kwaliteit!
Dag Vincent Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de kwaliteit van onze producten gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er is veel keuze, kwaliteit is goed en de prijs is redelijk. Ik haal mijn bestelling altijd zelf op, geen ervaring met brengen
Dag Peter, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima kwaliteit vlees en altijd goed geholpen.
Bedankt voor de mooie review, Mark. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De kwaliteit is altijd op zijn best van welk product dan ook. Bij de levering hebben ze het erg zorgvuldig ingepakt en zijn er veel mogelijkheden que tijd om het te laten bezorgen.
Beste Larry, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees, gekoppeld aan een snelle en goede levering.
Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles weer top geregeld. De Bavette was een 10+
Beste Mats, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zag er allemaal netjes en verzorgd uit meer kan ik niet wensen
Dag Michel, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
mooie producten met redelijke prijzen, al jaren wordt er perfect op tijd geleverd en zijn de producten van uitstekende kwaliteit
Dag Koen, Bedankt voor de mooie score. Fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat al zo lang. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goede kwaliteit van vlees gekregen. Bezorging keurig op tijd en producten goed verpakt.
Beste Leo, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
En daarnaast prima levering!!!
Bedankt voor de geweldige score, Gerry. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik heb voor de 1e keer hier besteld en vond de kwaliteit super goed en voor een goede prijs. Zal iedereen aanraden het ook eens te proberen.
Dag Robert, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".