Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en ook excellent verpakt.
Pluspunten
Grote diversiteit en hoge kwaliteit meer heb je niet nodig
VerbeterpuntenMisschien wat onbekendere juweeltjes onder de aandacht brengen in nieuwsbrief voor mensen met minder kennis
Pluspunten
Puur vlees is beter van smaak
VerbeterpuntenNee ga zo door
Pluspunten
Zoals altijd ben ik zeer tevreden met alles van dit bedrijf
Pluspunten
Prima levering, goed telefonisch advies over bereiding, prima kwaliteit voor goede prijs
Betere bereikbaarheid.. Vooral als de goederen vele uren te laat geleverd worden en er geen aanspreekpunt is. Vlees was ontdooid. Kon z o de prullebak in. En wat mij nog het meeste erger is dat er zelfs na een mail geen contact is gezocht
Pluspunten
Ruim aanbod, goede kwaliteit vlees. Met goede recepten, kun je echt iets speciaals maken.
VerbeterpuntenIk had woensdag avond besteld en dat zou vrijdag worden bezorgd, alleen dat werd zaterdag ochtend 8:15 dat kwam mij niet zo goed uit. Dus beter maandag of dinsdag bestellen. Het vlees werd wel keurig ingevroren in een koeltas aangeleverd.
Pluspunten
Lekkah!
Pluspunten
Ruim aanbod, snelle en gekoelde levertijd, goede kwaliteit vlees!
Pluspunten
alles
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf, goede kwaliteit en prettig personeel
Pluspunten
Perfect bevroren geleverd en in een mooie koeltas die je mag houden!
Pluspunten
Een behoorlijk dure aanschaf (Primo XL buitenkeuken RVS) gedaan en de service gekregen die daar bij hoort. Levering was op tijd en volgens afspraak. De BBQ is netjes in de achtertuin gezet samen met de accessoires. Alles is geheel naar wens verlopen. Ben je op zoek naar een betrouwbare dealer voor Primo Grills? Zoek niet verder en bestel hier!
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Kwaliteit geleverde producten is subliem.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".