Qua prijs is het wel aan de hoge kant.
Pluspunten
Zeer vriendelijk
Pluspunten
Top kwaliteit vlees Prachtig assortiment Snelle, betrouwbare levertijd Keurige handige verpakking
VerbeterpuntenWebshop kan gebruikersvriendelijker
Pluspunten
Kwaliteitvlees goede en nette telefonische service
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zie hier boven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super vriendelijke en behulpzame dame die mij last minute uitstekend heeft geadviseerd en uiteindelijk perfect vlees verkocht. Echt een top bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon goed. Lekker vlot geleverd, goede stukken vlees. Heerlijke flank steak caveman style bereidt.
VerbeterpuntenJe klikt al snel te vaak en dan kom je bij de winkelwagen en denk je: ‘verrek’ wat een geld.’
Pluspunten
Overzichtelijke website, betaalgemak, duidelijke keuze voor de verzending. Snelle levering en het vlees komt bevroren aan.
Pluspunten
snelle levering in eerste instantie foutieve leverdatum opgegeven na telefonisch contact netjes aangepast
VerbeterpuntenKwaliteit van de bestelde longhaas was bedroevend. Netjes medium/rare gegaard op de bbq maar het vlees as enorm taai. Zovel tijdens het snijden als tijdens het eten. De geleverde gilde hoentjes waren prima evenals de hamburgers
Pluspunten
Hartstikke goed vlees, super aardige mensen! Echt een aanrader.
VerbeterpuntenGeitenvlees opnemen in assortiment.
Pluspunten
Papa maakt de lekkerste spareribs!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".