Snelle levering van prachtig vlees goed verpakt en diepgevroren!
Dag Matthijs, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel al jaren hier. Nooit gezeur of gedoe. Ze hadden ook als eerste avond zending, echt perfect. Goed verpakt, komt altijd hard bevroren aan. Goed vlees, veel keuze. Ja kan nog wel ff door gaan ;-) gewoon top!
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat ons vlees en service gewaardeerd worden. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Keuze mogelijkheid, top Overzichtelijke website, top Betaling, top Levering, top Kwaliteit van de producten, top
Bedankt voor deze top review, Martin. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ze doen wat ze zeggen en het vlees is heerlijk. Tegen scherpe prijzen vergeleken met andere online slagers.
Bedankt voor de geweldige review, Wouter. Fijn om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit van het vlees weet ik nog niet, nog niet gemaakt maar als het als vorige keren is, maak ik me absoluut geen zorgen.
Dag René, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk te bestellen via site. Vlees wordt zeer goed verpakt en bezorgen is goed te volgen. Daarnaast was het vlees ook nog eens heerlijk!
Dag Henri, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen onze producten en service gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Veel keus en makelijk met de recepten, en is goed vlees
Bedankt voor de review, Danny. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heerlijke ribs, duidelijke en overzichtelijke site. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Bedankt Arnold, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Doos 10 kg spareribs ontvangen met alle 12 verpakking beschadigd. Aan 1 kant volledig doorgesneden en dus open. Niet bevorderlijk voor kwaliteit van vlees wat uit de vriezer komt. Helaas.
Beste Chantal, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende kwaliteit, goed verpakt en volgens afspraak geleverd
Bedankt voor de geweldige review, Jan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Over het algemeen uitstekende producten en heel goed advies!!!
Dag Arend, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat onze producten gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review, Adriaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er ging iets mis met mijn bestelling. Goed op de hoogte gehouden, actief opgelost. Super gedaan.
Dag Kasper, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat het snel goed is opgelost. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben al en paar jaar klant bij beef en steak en heb nog nooit en slechte levering gehad Vlees die je besteld is van goede kwaliteit en als je in de ochtend besteld heb je het in de avond in huis.
Bedankt voor de geweldige score, Jason. Fijn om te lezen dat je onze vlees kwaliteit waardeert. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie producten, snel geleverd
Dag Michel, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review, Rinus. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees wat wij gebruiken komt al jaren van Beefensteak. Veel variatie en mooie voorraad. Constante kwaliteit en service maakt je voor mij een top bedrijf. Ik ben fan :)
Bedankt voor de geweldige review, Tanja. Fijn om te lezen dat de service en de kwaliteit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Beef & Steak, uiteraard niet zonder reden; het assortiment is groot, de kwaliteit is hoog, de service is uitstekend en ze luisteren naar hun klanten (naar mij althans;) Ik heb natuurlijk niet het hele assortiment geprobeerd, maar de stukken vlees die mijn voorkeur hebben en die ik bestel zijn altijd top. Aangezien ik de bestelling zelf altijd bij ze ophaal heb ik geen oordeel over de bezorging.
Dag Sacha, Bedankt voor de geweldige review. Bedankt dat je al 10 jaar lang klant bent bij ons. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling geplaatst net voor Pasen. Deze helaas bij Trunkrs moeten aanpassen omdat ik niet optijd thuis zou zijn. Volgens Trunkrs allemaal geen probleem. De bestelling is helemaal niet meer bezorgd en niemand wist wat er mee gebeurd was. Vandaag, bijna een week later is de zending ineens geannuleerd en gaat retour afzender. Ook van Beef&Steak géén reactie. Bizar!!!
Beste Alard, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit, snelle levering, goede service en vriendelijke mensen.
Dag Karin, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Precies zoals het hoort te zijn
Beste Mike, Bedankt voor de geweldige review. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Niet de 1e keer dat ik hier besteld heb maar elke keer zijn we aangenaam verrast door het heerlijke vlees!
Beste Robin, Bedankt voor de geweldige review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees en altijd netjes bezorgd
Bedankt voor de mooie review, Michael. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Iberico spareribs en iberico wangen besteld Alles netjes verpakt en snelle levering
Bedankt voor de geweldige score, Sebastiaan. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees is zeer smakkelijk erg goed verpakt kan de dag erna gelijk gebruikt worden of prima nog even de vriezer in. Bestellen en bezorgen gaat erg makkelijk en het is snel in huis.
Dag Jeroen, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".