Goede online keuze en duidelijke software om te bestellen
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles duidelijk is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima, erg te vreden
Beste Jeroen, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd prima
Bedankt voor de geweldige score, Caspar. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super verpakt netjes afgeleverd
Bedankt voor de review, Menno. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling altijd compleet,en prima communicatie.
Fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles wordt altijd op tijd bezorgt in een knappe koeltas. Zo blijft het vlees goed bevroren zodat je tijd genoeg hebt om ruimte te maken in de vriezer.
Dag Erik, Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles is heel goed verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor de mooie review, Ruud. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
We hebben genoten van de ossenhaas. Prachtig mals.
Fijn dat het gesmaakt heeft, Matthijs. Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Keuze gemaakt uit de vele soorten vlees voor picanha. Simpel bestellen, dag van levering kiezen en klaar. Op de dag van levering krijg je netjes een bericht met het daadwerkelijke tijdsblok. Mooie en stevige verpakking, nog steeds diep bevroren. (Misschien wel een tip om dus een dag van te voren te bestellen) Meteen uit de koeling gelaten en de andere dag heerlijk genoten van dit lekker stuk vlees low en slow van de BBQ! Complimenten, deze zomer wordt er zeker meer besteld!!
Beste Reinier, Bedankt voor de geweldige review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al meerdere keren besteld, altijd optijd in huis! Kwalitatief erg goed, 1 keer wat minder maar werd direct super goed opgelost!
Dag Chris, Bedankt voor de mooie score. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles klopt bij Beef en Steak, de producten zijn goed, de levering is perfect. Gewicht van t product komt overeen met wat ze aanbieden . Dus ik ben super tevreden.
Dag Erik, Bedankt voor de geweldige score. Fijn dat alles gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke communicatie over leveren en vlees smaakt prima
Bedankt voor de review, Erwin. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prettige website. Fijn dat ik een leverdatum kon kiezen. Alles keurig in perfecte staat volgens afspraak geleverd.
Beste Stephanie, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Niets op aan te merken.
Dag Harry, Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit van vlees en kruiden. Goede levering
Beste Stef, Bedankt voor de geweldige review. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snel, op tijd geleverd, keurige tas, herbruikbaar, en erg lekker vlees. Heel lekker vlees!!
Bedankt voor de geweldige score. Fijn dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Jammer dat er storing was bij bezorgdienst
Bedankt voor de review, Roger. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees voor zondag zou op zaterdag worden bezorgd maar kwam uiteindelijk pas maandag...... Dit kregen we uiteindelijk pas om 15 uur te horen op zaterdag eind van de dag. Men heeft contact opgenomen en we zijn samen tot een oplossing gekomen. Prima! Het vlees is ook uitstekend.
Dag Jeroen, Bedankt voor je review en vervelend dat het niet goed is gegaan. Ik heb begrepen dat mijn collega contact met je heeft opgenomen om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Originele beoordeling
Kwaliteit dat is het, en verder niets.
Dag Rob, Goed te horen dat je onze producten kunt waarderen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prachtige kwaliteit van de bestelde producten; ik was met name blij met de varkensrollades (voor aan het spit in de oven). De bestelling kon heel snel geleverd worden en was qua tijdpad heel goed te volgen. Verpakking simpelweg klasse, als het ware in een koel-vries ‘dekentje’. Ik kan Beef&Steak van harte aanbevelen.
Beste Marianne, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de varkensrollades hebben gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De bestelling was in de ochtend geplaatst en in de avond lag het vlees al ijn de koelkast om te ontdooien!! Topservice
Bedankt voor de mooie review, Ferry. Goed te horen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor de positieve review, Freddy. Goed te horen dat we op alle fronten aan de verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Als ex-beenhouwer gebruikte ik voor alle soorten worsten echte natuurlijke darmen. Zeker als meestergast bij een joodse koosjere slagerij voor de knakworstjes. Uw knakworstjes zijn heel goed alleen die kunstdarmen, geldt ook voor braadworst. Spijtig.
Bedankt voor de mooie review en interessante suggestie. We gaan dit delen met de slager. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
goede service qua levering en info
Bedankt voor de positieve review, Danny. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".