Pluspunten
Prima plek voor deze super goede producten. We rijden er altijd zelf even heen omdat dat wel zo direct en plezierig is.
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs. Snelle en prima levering
Pluspunten
Levertijd nagekomen 1/2 bestelling was super
VerbeterpuntenIk had een piccacha uit Botswana met een houdbaarheidsdatum tot 02-2018. op een bepaalde temperatuur ofzo. Daar zat een ander sticker van jullie op de andere kant op geplakt met een houdbaarheidsdatum die 11 maanden langer was. Beetje verwarrend zeker voor dit geld. En zeker ook omdat het uit Afrika komt. Zorg dat je je data op orde hebt. (vlees was ok trouwens alleen die data he :-)). Als dit geregeld wordt ga ik zeker meer bestellen.
Pluspunten
Alles vers en goede kwaliteit wordt geleverd wat de sie aangeeft.
VerbeterpuntenNiet alles altijd te leveren, misschien aan geven wanneer weer leverbaar.
Pluspunten
Over het vlees ben ik meer dan tevreden, heeft fantastisch gesmaakt
VerbeterpuntenOver de levering ben ik minder tevreden. Het zou tussen 17.00 en 19.00 bezorgd worden, via de app van Postnl werd dat op de dag van de levering bijgesteld naar tussen 18.01 en 19.01. Ik zorgde dat ik om 5 uur thuis was voor de zekerheid. Vervolgens krijg ik om 18.33 een smsje dat het bij de buren is afgeleverd, en dat vond ik raar want was gewoon thuis. Navraag leerde dat het 2 uur daarvoor al is afgeleverd, om 16.30 dus... met eten vind ik dat wel slecht helaas, dus slechte score voor Postnl helaas..
Pluspunten
Speenvarkentje besteld op Dinsdag .... 1 dag later geleverd aan de deur . Super service !!
Pluspunten
Mooie producten en goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke website en, mits op tijd besteld, heldere afspraak en optie voor levering mogelijk. Vlees van prima kwaliteit
Pluspunten
Eerste bestelling en nog niet alles gebruikt, te voor mij om te kunnen oordelen. Perfect op tijd volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Prima vlees
VerbeterpuntenBestelling gaat vaak mis. Verkeerde geleverd. Of helemaal niet geleverd. Krijgt tegoedbon die vervolgens na een maand verlopen is. Teveel gedoe, bestel liever ergens waar het in 1 keer goed gaat.
Pluspunten
Op afspraak geleverd, dus geen: “wij komen langs tussen 06:00 en 22:00 uur”. Mooie koeltas die voor hergebruik geschikt is. Inspiratie folders voor huidige en toekomstige bestelling.
VerbeterpuntenOoit een workshop BBQ bij jullie gedaan. Hier heb ik van jullie geleerd hoe je een vlies van de spare rib afhaalt voordat je gaat marineren. De voorgegaarde spareribs van jullie zijn echt heel lekker! Maaaaarrrrr, het vlies zit er nog op!!! Meer een lach dan een probleem, maar toch!
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is erg goed. Ze werken blijkbaar goed met PostNL samen. Je krijgt verschillende keren een sms-je over de staat van het verzenden, met een bezorgtijdsvlak van 1 uur.
VerbeterpuntenAls je voor een tweede keer besteld omdat je iets te weinig besteld hebt. En de tweede bestelling blijft onder het bedrag voor gratis verzenden. Je moet dan geheel logisch de verzendkosten betalen. Wel jammer als het met de andere bestelling geleverd word, dat je dan niet netjes de verzendkosten geretourneerd krijgt. puntje van verbetering.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".