Pluspunten
Prima kwaliteit vlees, snelle en goed verzorgde levering
Pluspunten
Mooi vlees en goeie snelle levering. Top producten voor de BBQ.
Pluspunten
Alles perfect
Pluspunten
Gewoon prima!
Verbeterpunten..
Pluspunten
Overzichtelijke website en goede stukken vlees.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Pluspunten
Vlees van hoge kwaliteit. Altijd een gezellig praatje als je je bestelling komt ophalen. Goed advies
Pluspunten
Makkelijke vanaf de bank mooi stukken vlees kunnen bestellen die een slager vaak moet bestellen, een groothandel heeft dit ook vaak niet op voorraad.
VerbeterpuntenGeadverteerde hoeveelheid wijkt in de 2 bestellingen die ik nu gedaan heb af naar beneden, niet veel en er word ook geadverteerd met bijv. ca. 3000 gram maar het viel me op dat alles wat ik nu heb gekregen naar beneden afwijkt.
Pluspunten
Snelle levering goede verpakking en veel keuze. Prima prijzen.
VerbeterpuntenBetere navigatie op de website.
Pluspunten
Goede service en kwaliteit vlees
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".