Pluspunten
mooi assortiment, snelle levering
VerbeterpuntenRedelijk aan de prijs, de aantallen/gewicht is wat onduidelijk op de site.
Pluspunten
Een dubbele bestelling waarbij de betaling was misgegaan werd snel de volgende morgen nog hersteld.
Pluspunten
Er is persoonlijke aandacht voor de klant.
Pluspunten
Geweldig vlees en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenAls je het afhaalt personeel iets klantvriendelijker. Ook al wil je net pauze nemen dient ook deze klant gelijk en vriendelijk geholpen te worden. Anders je openingstijden aanpassen.
Pluspunten
Duidelijk contact via mail/telefoon. Je wordt netjes te woord gestaan. Alles mooi op de afgesproken datum goed bevroren geleverd. Kortom Perfect
VerbeterpuntenGeen enkel negatief punt.
Ik vond het vlees (picanha) wat aan de taaie kant. Elk seizoen maak ik er 10 tot 12 maar deze viel wat tegen
Pluspunten
Houden zich aan de afspraak, alleen als je voor het weekeinde besteld, is er geen optie om maandag te leveren. Maakt op zich niet uit maar als je maandags vrij bent wel zo handig
VerbeterpuntenGa door met goed vlees verkopen!
Pluspunten
Vriendelijke mensen, super vlees!
Pluspunten
Altijd goed en mooie producten
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe alleen de longblaasjes bereid, dit was geen mooi stuk vlees waardoor ik veel afval had.
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenSpareribs beter apart verpakken als je ze per 10 kilo koopt. En eens een keer een voordeeltje voor een vaste klant
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".