Pluspunten
Betrouwbaar, snel en een constante kwaliteit van goed vlees. Ik bestel het overgrote deel van mijn bbq vlees hier (en bbq het hele jaar door).
Pluspunten
Top, helemaal lekker en goed.
VerbeterpuntenGratis workshop voor klanten?
Pluspunten
goed vlees, snelle levering
Verbeterpuntenprijzen zijn vrij hoog
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, snelle levering en goede recepten.
Pluspunten
alles goed geregeld, prima vlees!!
Pluspunten
Ondanks de grote afstand (België) was onze bestelling(Brisket wagubeef) nog goed bevroren. Brisket klaargemaakt op de big green egg en na 13u10 te hebben gebakken het lekkerste stukje rundvlees gegeten. De Brisket was absolute top van het eerste hapje tot het laatste.
Pluspunten
Goeie werknemers met altijd goed advies. Kennis van zaken!!
Pluspunten
Heerlijk vlees en ze blijven meer lekker vlees verzamelen
Pluspunten
Goed benaderbaar. Reageren altijd netjes op tijd. Leggen alles goed uit wanneer nodig. Vlees is gewoon van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGewoon op deze manier doorgaan.
Pluspunten
Gewoon perfect!! en klantvriendelijk.
Pluspunten
alles loopt perfect
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
goede kwaliteit / snelle levering
Verbeterpuntencontroleer de recepten, het recept dat ik had uitgekozen (brisket met gecarameliseerde uien) was namelijk niet te vreten... gevolg... 65euro aan vlees zo de kliko in...
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".