De producten zijn steeds zoals men ze heeft omschreven , goed verpakt en nog diepgevroren , dit vanuit teraar naar Brabant . De bezorgservice is snel en netjes dus het totaalplaatje klopt gewoon, ga zo door
Dag Roger, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat je onze producten en service kan waarderen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
snelle levering en mooi producten
Dag Rene, Bedankt voor deze mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekker vlees, goed verzorgd en bezorgd
Bedankt voor de mooie review, Harry. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Na een klijne klacht 100%verbetering, ga zeker meer bestellen.
Beste Frank, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat mijn collega's je hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben zeer tevreden met de producten. de manier van verpakken en het nakomen van de afspraken. Ik heb rond de kerst ook bij een concurrent besteld en waar jullie een 9 score was mijn ervaring daar een 3. daar was weinig te merken van "lovers"
Beste Eric, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat wij voor jou de beste keuze zijn. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles zat netjes verpakt in een geïsoleerde doos met koelelementen. Voor mij voor herhaling vatbaar.
Dag Karel, Bedankt voor de mooie review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Om kwart voor tien een bestelling geplaatst en het werd nog dezelfde dag geleverd! Het vlees was van goede kwaliteit en het werd netjes verpakt.
Beste Arend, Fijn om te lezen dat je onze producten en service kan waarderen. Daar doen we het voor. Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed verpakt aangekomen. Vlees was prachtig en heerlijk. Top
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn bestelling was. 100% op tijd en corect verpakt , afgeleverd.. Hebben heerlijk van het hert en duif gesmikkeld.top bedrijf
Goed te lezen dat het lekker gesmaakt heeft, Peter. Bedankt voor de geweldige score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor het eerst besteld. Nog niet alles gebruikt maar alles ziet er goed uit!! Nette levering!!
Dag Martijn, Welkom bij BEEF&STEAK. Fijn dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
super geregeld. en goed vlees
Beste Martin, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het geleverde product was top!
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel al 2 jaar bij beef en steak tot dusver alleen maar positieve ervaringen
Beste Tim, Fijn om te lezen dat wij het al zo lang goed doen. Bedankt voor de mooie review. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Oké
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende kwaliteit vlees, uitstekende snelle levering zoals afgesproken !
Dag Ron, Fijn om te lezen dat onze producten en service gewaardeerd wordt. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
goede klantenondersteuning, snelle levering, uitstekend vlees
Dag Janet, Bedankt voor de geweldige review. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Dit wordt door gegeven aan de rest van mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zo lekker vlees en goede keuze. Prima prijs en op tijd bezorgd.
Bedankt voor de mooie review, Henk. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Weer was de levering uitstekend en het vlees was weer heerlijk, vooral de voor gemarineerde spareribs, en de lekkere sausen die zij verkopen.
Bedankt voor de mooie review, Tommie. Wat leuk om terug te lezen dat je onze producten waardeert. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Onlangs vlees gekocht voor de bbq, en wat een top kwaliteit
Beste Michel, Bedankt voor de geweldige review. Goed om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Tevreden
Bedankt voor de mooie score, Frank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlotte en goede levering!
Fantastisch vlees, goeie kwaliteit, niks op aan te merken. Laatste levering door Trunkrs heeft wel een paar dagen in beslag genomen.
Dag Kristof, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Sochtends besteld, savonds in huis. Vlees was van zeer goeie kwaliteit. Dikke aanrader
Bedankt voor de mooie score, Nick. Fijn dat het heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd super goed verpakt, gegarandeerd nog diepgevroren en kwalitatief onovertroffen.
Dag Erik, Bedankt voor de mooie review. We zijn erg blij om te lezen dat je onze producten en service kunt waarderen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".