Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen van vleeswaren, prima voorwaarden en snelle levering. Erg goede kwaliteit vlees.
Pluspunten
Supersnelle levering, gekoeld zoals afgesproken en zeer deugdelijk verpakt. De kwaliteit van het vlees was uitmuntend!
Pluspunten
Ik bestel regelmatig vlees bij B&S. Het is makkelijk en snel, maar ook betrouwbaar en het vlees is geweldig. B&S levert continue uitstekende kwaliteit, de bestelling komt altijd aan volgens planning.
VerbeterpuntenIk kan echt niets verzinnen. Beef&Steak is een prima club, ik blijf hier zeker mijn vlees bestellen!
Pluspunten
Livar buikspek was top. Koeltas goed, mooi en stijlvol
VerbeterpuntenBezorging te vroeg: 16:40 ipv vanaf 17:00. en voor werkende mensen is 17:00 te vroeg. Leveren vanaf 18:00 is aan te raden. Lam te dun gezaagd. Na 1 minuut op de grill aan beide kanten was van rose geen sprake meer.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenSoms wat aan de prijzig kant
Pluspunten
Heerlijk vlees! Groot succes met het kerstdiner!
Pluspunten
Het is gewoon geweldig goed
Pluspunten
Wij bestellen hier al langer ons bbq vlees. Goede kwaliteit, snelle levering en altijd mooi verpakt. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Perfect vlees, prima levering levering volgens afspraak! Maar dat mag je ook wel verwachten voor de leveringskosten die je betaald.
Pluspunten
Makkelijk, snel! Prijs kwaliteit is top.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".