Pluspunten
Snel, uitstekend kwaliteit, relatief goed geprijsd.
VerbeterpuntenDit jaar was het niet mogelijk om een kalkoen te bestellen op tijd voor De Thanksgiving. Misschien goed om een dag vroeger te starten? En...Waarom is kalkoen zo hartstikke duur in Nederland? Ik ben gewend aan €1-2 per kg, niet €10. Maar dat ligt niet aan jullie per se. Ik ga elk jaar van jullie bestellen.
Pluspunten
Gewoon geweldig!
Pluspunten
Heerlijke kalkoen!
Pluspunten
enorm goede kwaliteit en erg betrouwbaar
Pluspunten
duidelijk en snel
Pluspunten
Ziet er netjes en verzorgd uit
Pluspunten
Goed verpakt, snel geleverd, producten kwamen goed diep gevroren aan.
Pluspunten
Voor het eerst vlees gehaald bij Beef & Steak. Uitgebreid assortiment hebben ze waaruit ik kan kiezen. Vriendelijke medewerkers toen ik het vlees ging ophalen in Ter Aar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
perfect vlees
Pluspunten
Top advies met name over de wat onbekendere stukken vlees zoals Inside Skirt.
Vorige 10 kilo spareribs waren apart verpakt. Laatste zending zit er wat plastics tussen de ribben maar zit de hele 10 kg als een blok aan elkaar. Uiterst onhandig als je er maar een paar nodig hebt.
Pluspunten
Eindelijk behoorlijk vlees in Nederland.
VerbeterpuntenHet is niet altijd even makkelijk om st. Louis ribs te vinden op de site
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".