Pluspunten
Tot nu toe zijn al onze leveringen precies op tijd geweest, keurig verpakt, vers vlees. Dus alleen maar positief.
Pluspunten
Goede uitleg over product
Pluspunten
Het vlees is van topkwaliteit en uitstekend verzonden.
VerbeterpuntenHet zou wel een verbetering zijn om met het vlees een recept mee te sturen van welke kruiden de tijd van het braden/bbqen en daarna enz. mee te zenden.
Pluspunten
Goede kwaliteit, en klant is koning.
Pluspunten
Levering goed, alles is goed bevroren. Tijdstip levering helemaal goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Vlees perfect tot nog toe
VerbeterpuntenMisschien een app ;)
Pluspunten
Goede site, goed vlees, goede levering.
VerbeterpuntenPrijs. Ik heb de indruk dat de prijzen sterk gestegen zijn in de afgelopen Jaren.
Pluspunten
gewoon zo doorgaan
Verbeterpuntenhet spek mag wat meer vet hebbe, was erg mager
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Simpel bestellen duidelijk Top
Pluspunten
Goede kwaliteit, heerlijk vlees en snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit van het product. Op tijd volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenSommige stukken vlees zijn alleen heel groot te bestellen, misschien halve porties zou voor vele klanten makkelijker zijn en waarschijnlijk meer te verkopen.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".