Pluspunten
Mooi assortiment, duidelijke site
Pluspunten
Net bedrijf met een duidelijke communicatie en een goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Kwalitatief goede producten
VerbeterpuntenHet pakket werd geleverd door PostNL. Eerst werd aangegeven dat het tussen 20:21 en 21:21 bezorgd zou worden. (dit werd een dag eerder gemeld). Op de dag zelf zag ik in de app van PostNL dat de tijd heel de dag door verschoof. Elke keer met 5 min vertraagd. Op zich prima, want ik was buiten de deur. Ik kon dus ook rustig aan doen en me niet te haasten naar huis. Op een gegeven moment was de bezorgtijd tussen 2300-2330. Wel erg laat voor een bezorging, maar dat vind ik op zich niet erg. Rond 2200 was ik thuis en tot mijn verbazing kwam de levering rond 2235 afgeleverd. Dat vind ik dan wel een kwalijke zaak, want als ik wel volgens het bezorgschema om 2300 thuis zou komen, was ik mijn pakketje dus misgelopen. En aangezien het al zo laat is, zullen mijn buren wellicht niet gelukkig zijn dat er nog aangebeld wordt voor een pakketje wat niet eens van hun is. En het ergste zou zijn, dat het product bedorven zou kunnen worden.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees Geweldige levering
Pluspunten
besteld en op tijd geleverd, veel keuze en heerlijk vlees.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles was gewoon top .
Pluspunten
Goede snelle en duidelijke service
Pluspunten
Kwaliteit is super!!!!!!
VerbeterpuntenGeen, gewoon zo door blijven gaan!!!!
Pluspunten
Prima website, factuur duidelijk, leveringsinfo goed.
Cadeau bonnen besteld op woensdag voor een verjaardag, deze werden 3 dagen later gelevered ipv de volgende dag. Teleurstellend dat je vrijdag naar een verjaardag gaat met bericht cadeau komt nog.
naar aanleiding van deze gebeurtenis zijn wij momenteel bezig om cadeaubonnen ook downloadbaar te maken. Zo komt u nooit meer met lege handen te staan. U heeft daar nu niks meer aan, maar wellicht kunt u hier in de toekomst gebruik van maken.
De vertegenwoordiger van de PostNL foodservice (chauffeur), was niet representabel. Kunnen jullie niet direct iets aan doen, maar wellicht een feedback naar de vervoerder...
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".