Postnl laat helaas punten liggen. Verder perfect!
Pluspunten
bestelling is op tijd geleverd , kwaliteit van het vlees prima. Ik heb dezelfde avond de dikbevleesde spareribs in de marinade gezet en de volgende dag 6 uurtjes op mijn big green egg bereid . Superheerlijk gegeten!!
Verbeterpuntende website is niet helemaal strak gedesigned , kijk hierna!
Pluspunten
Super lekker vlees Goede en nette verpakking waarin het vlees zit Houd zich aan afspraak bezorging
Pluspunten
Levering volgens specs (gewicht en tijdigheid) Duidelijk goede kwaliteit vlees zonder het vooraf te zien
Pluspunten
Goede producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenNiets. Website is mooi verberterd!!
Pluspunten
Perfecte levering. Mooi vlees en prima prijs/kwaliteit.
Pluspunten
ruime keuze van bronnen en daarnaast ruim assortiment. goede en flex bezorgdienst (same day or somewhat slower). Kwaliteit is top.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering snel netjes en erg goed vlees!!!!
VerbeterpuntenVoorraad beheer mag wat beter maar tot nu toe 9 want een 10 is voor onze lieve heer haha
Pluspunten
Goed assortiment, overzichtelijke site, kwaliteit goed
Verbeterpuntenbeter de kwaliteitverschillen aangeven, er ise bijv een groot verschil tussen USA en Uruguay Rib-eye...dat moet vantevoren duidelijk zijn.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Noviteiten op ander gebied uitproberen op de klanten.
VerbeterpuntenMeer echte vleespakketten samenstellen tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
Doen wat er gezegd wordt. Goed vlees bezorgen op het gewenste moment!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goed verpakt, snelle levering en mooie extra info bij de bestelling toegevoegd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
perfekt verpakt, perfekt geleverd, bijzonder klantvriendelijk
Verbeterpuntentoen ik klant werd was het aanbod aan diverse runderrassen groter. die diversiteit mis ik wel een beetje. waar is bv. de Chianina naar toe ?
Pluspunten
Snelle levering, goed vlees!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerser vlees leveren. Al een half jaar ingevroren is wat lang voor een Picanha.
Levering is niet altijd correct in tijd, vorige week om 22.45 uur
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".