Pluspunten
Goed vlees voor een goede prijs. Bezorgen én afhalen.
VerbeterpuntenGevraagd om een 'handleiding'voor nepaalde vleessoorten. Dit waren ze vergeten. Maar geweldige service verder.
Pluspunten
Wij hebben de zalm, wagyu en angus hamburgers en kipsaté stokjes besteld. Alles was van zeer goede kwaliteit! Het kwam de dag na bestellen al diep gevroren aan huis. De avond van te voren kreeg ik een sms hoe laat het de dag erna bezorgd zou worden. Kortom super lekker en goed vlees/vis wat snel en goed bezorgd wordt!
Positive
Absolutely no issues with anything from beef and steak! Quality is as good as you can get! delivery was on time and I would highly recommend this company to anyone!
Pluspunten
Maar 1 telefoontje nodig om een niet kloppende rekening te herstellen. Prima geregeld.
VerbeterpuntenVoorraad administratie beter op orde brengen. Als web site aangeeft dat een bepaald product aanwezig is dan moet dit ook geleverd worden.
Pluspunten
Goed vlees, fijne website, makkelijk bestellen. Duidelijkheid over levering etc.
Pluspunten
Altijd oplossingsgericht meedenken. Vlotte reactie op mail. Mooie producten. Vlotte levering!
VerbeterpuntenSoms niet alles of veel op voorraad van bepaalde producten.
Pluspunten
Vriendelijke mensen.Een duidelijke site. een goed bestel en aflevering systeem.
Pluspunten
All products that we have ordered so far had outstanding quality and arrived on time.
Pluspunten
Bijna altijd alles leverbaar, Perfect geleverd
Pluspunten
Heldere communicatie, coorecte levering en perfect produkt! Echte aanrader
Pluspunten
producten zijn goed
Verbeterpuntenprijzen rijzen de pan uit
Pluspunten
Snelle levering en een gunstig prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goed vlees, goede prijs
VerbeterpuntenOverzicht verzend mogelijkheden iets duidelijker.
Pluspunten
xxxx
Verbeterpuntenxxxxx
Pluspunten
Als altijd fantastisch vlees
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".