Pluspunten
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zeer punctueel en staan altijd voor je klaar.
VerbeterpuntenDe doos met 10kg spareribs werd geleverd met alleen een laagje plastic tussen de 3 lagen. Dus er zaten 4 spareribs op elkaar gevroren. Dit maakt het voor mij lastig om 2 losse spareribs te ontdooien, omdat ze bijna niet van elkaar te krijgen zijn.
Pluspunten
Kon afspraak over levertijd makkelijk veranderen. Snelle reactie.
Pluspunten
Heb al vaak besteld beef & steak komen altijd hun afspraken na!
Verbeterpuntenop sit moment geen op of aanmerkingen of verbeterpunten
Pluspunten
Gewoon super! Al jaren meer dan tevreden.
Pluspunten
Goed vlees! Snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Top kwaliteit, had een foutje gemaakt bij de bestelling klantenservice heeft me prima geholpen. Dus een aanrader
Pluspunten
Dankzij de goede bezorgservice die ze aanbieden weet je vrij goed wanneer je pakketje met vlees thuis arriveert. Daarnaast is de kwaliteit van het vlees altijd super goed.
Pluspunten
Product van zeer goede kwaliteit. Snelle levering. Goed verpakt met productie en houdbaarheid datum op het label.
Pluspunten
Altijd goed en snel. Prima advies. Klantgericht. Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De dik bevleesde ribs waren geweldig, volgende keer weer wat nieuws proberen.
Positive
The product is very good
SuggestionsShow on the website the price/kg
Pluspunten
Personeel is zeer bekwaam
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Heerlijk vlees
Verbeterpuntenspareribs ontvleest aanleveren
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenniet alles is geleverd en verkeerd, kon alleen geen check doen
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".