Pluspunten
Kreeg volledig opgeblazen verpakking met daarin een mini sorannohammetje. Volledig gegist door het warme weer. Fout lag in de het magazijn bij non food spullen. Foutje bedankt. Wel creditnota gehad maar geen hammetje. Ik bedenk me volgende keer wel bij een bestelling aan deze bestelling.
VerbeterpuntenGewoon slecht dat een non food magazijn en koude magazijn bij elkaar zitten. Vraagt om fouten. Uitgaande controleur waar is deze als je te maken hebt met eten.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
bestellen en snelle levering!
Pluspunten
Top! Netjes op tijd, goede contact en de kwaliteit van de steaks is gewoon top notch! Aanrader!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
Heerlijk vlees en goede service
VerbeterpuntenEr staat op de site voor die en die tijd besteld volgende dag binnen, maar dan ben je bij betalen en staat er toch een andere dag
Pluspunten
Voorzorg, site, opvolging
VerbeterpuntenLevering was nog net aan bevroren.
Pluspunten
Enthousiaste mensen en fantastisch vlees
Pluspunten
Bedrijf levert kwaliteit vlees en goed bezorgservice
VerbeterpuntenDe verpakkingen waren bij een aantal stukken vlees van de bestelling niet goed afgesloten. Hierdoor kwam er bij het ontdooien water in de verpakkingen.
Pluspunten
Very good quality and service.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Gewoon goed!
VerbeterpuntenDe klant eraan herinneren dat deze nog een niet ingeleverde kortingsvoucher heeft. Eind mei wat besteld en had nog een voucher tot 1-6 waar ik niet aan heb gedacht helaas.
Pluspunten
Altijd vers en goed verpakt
VerbeterpuntenEvt statiegeld voor de koelkist voor hergebruik
Pluspunten
Super snel, mooie portionering van het vlees.
Pluspunten
Uitstekend vlees en geregelde bezorging
Pluspunten
Goede prijs, goede kwaliteit, goede service.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenDure leveringskosten naar Belgie
De optie om vlees vers ( dus niet ingevroren) te bestellen
Bij bezorging buren vermelden dat er vlees in zit. En dus met 30 graden niet al te lang buiten de koeling moet blijven
Redelijk aan de prijs
Pluspunten
Altijd goed. Snelle levering, goede levering opties indien nodig. En uiteraard goede kwaliteit producten!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".