Pluspunten
Ziet er verzorgt uit.
VerbeterpuntenMijn kortings bon doet het niet, gevraagd waarom en geen antwoord gehad.
Pluspunten
Goed vlees voor de juiste prijs. Maar vooral een compleet assortiment en super snel geleverd op de aangegeven dag.
Pluspunten
Goude website correkte en snelle afhandeling
VerbeterpuntenSnelheid levering Belgie kan beter wordt maar 1 keer per week geleverd producten waren gedeltelijk ontdooid.
Pluspunten
Snelle net krvering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Uitstekende keuze om een goed en eerlijk stuk vlees te kopen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMisschien wat meer randzaken voor het bbq'en aanbieden.
Pluspunten
Tot nu toe gewoon super service en lekker
Pluspunten
Vlees van zeer goede kwaliteit, heerlijk, kan bijna niet mislukken. Levering is op tijd, duidelijke communicatie over verzendmoment en levertijden.
VerbeterpuntenWebsite is niet altijd even handig in gebruik op de smartphone
Pluspunten
Goede kwaliteit en super service\levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, perfecte service en goede producten.
VerbeterpuntenTip: Maak nog meer gebruik van het feit dat mensen hier vanuit passie bestellen. Dus meer inspiratie toevoegen op de site. Blog meer updaten en bezoekers enthousiast maken om nieuwe recepten te proberen.
Pluspunten
Reageert snel op berichten, levering was prima (nog niet alle producten gebruikt dus ik kan geen 100% beoordeling geven over de kwaliteit).
Pluspunten
Wij vinden het altijd gezellig even naar de winkel in ter aar tegaan. Dat hele internet gebeuren is niks voor ons. En daar worden we altijd zo goed en gezellig geholpen. Echt een feestje. We gaan daar altijd met een goed gevoel weg.
Pluspunten
Super goed vlees
VerbeterpuntenMisschien ook wat kleinere stukken vlees verkopen
Pluspunten
Nette en vlotte levering spullen zijn zeker de moeite waard om eens te proberen
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is erg goed. Vlees komt nog bevroren aan.
VerbeterpuntenLevertijden zijn beperkt vanaf donderdags.
Pluspunten
Duidelijk snel
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".