Pluspunten
vlees is van goede kwaliteit
Verbeterpuntenheb 1 zak zalm niet ontvangen . Ik heb een mail teruggestuurd maar geen reactie. Heb dus teveel betaald bestelling klopte niet.
Pluspunten
kwaliteit en zeer behulpzame service desk bij vragen of problemen
Verbeterpuntengewijzigde leverings procedure had adequater gecommuniceerd kunnen worden
Pluspunten
Doet precies wat het zegt. Zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen houden zo
Pluspunten
Goed vlees, goede bezorgservice, producten komen nog goed bevroren aan. Ik vind het ideaal, wij hebben maar een klein vriezertje dus grote stukken vlees is altijd lastig. Maar er is altijd een gepast levermoment zodat het de vriezer niet eens in hoeft...
Pluspunten
super kwalitiet tegen zeer betaalbare en redelijke prijs. Optimale prijs/kwaliteit verhouding. Goede verpakt en goede service.
Verbeterpuntenzo doorgaan en kwaliteit hoog in het vaandel houden!
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Geweldig assortiment van kwaliteitsproducten
Pluspunten
Super levering, dag van te voren een sms met een tijdvak van 1 uur, postbode prima op tijd en uitermate mooie stukken vlees
Pluspunten
Perfecte kwaliteit en goede service
Verbeterpuntengeen
als je invul welke dag je het geleverd wil hebben, nadat je het heb ingevuld ervoor een vinkje zet, terwijl je er ook nog over gebeld heb, krijg je het bestelde artikel de volgende dag in huis.
Pluspunten
Communicatief, behulpzaam, klantgericht, hoge kwaliteit goederen
Prijsstelling.
Pluspunten
Bestelling kwam niet goed door door te lang wachten van mijn kant met bevestigen. Via Facebook contact gehad en perfect opgelost! Hulde!
Pluspunten
Geweldige service, super snelle levering.
VerbeterpuntenAanpassen site ivm verzenden. Tot nu toe alle keren goed gekomen, maar soms staat het onduidelijk op de site. Verder niets meer aan toe te voegen.. ja een beetje rookhout bij een heeeerlijk stuk vlees van jullie.
Positive
As always, simply awesome! Service and, more importantly, quality of the meat; delicious.
Pluspunten
Heerlijk vlees, hele goede en gekoelde verzending, top service. Ik haal mijn vlees bij Beef&Steak!
Pluspunten
Omdat niet geleverd werd door planningsfout hebben we wat extras meegeleverd gekregen
VerbeterpuntenZou eerst geleverd worden volgens afspraak maar door planningsfout (nadat kom zelf heb moeten bellen) was dit niet mogelijk. Zou toen op maandag tussen 16:00-22:00 geleverd worden. Kwam uiteindelijk om 23:30!! Vlees was niet gekoeld. (Behalve in piepschuim doos) waardoor de levering wel die dag bezorgd moest worden volgens de chauffeur. Hij vroeg ook nog of hij het eventueel buiten mocht zetten bij de deur van ons vanwege het late tijdstip!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".