Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Wat is dat vlees lekker zeg,de lamskoteletten om te zuigen,de boston but boven verwachting de procureur ligt nog in de vriezer maar ook daar het volste vertrouwen in.Snelle levering perfect verpakt.
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenMeer lamsvlees keuze introduceren
Pluspunten
snel en goed verpakt gelevert.
Pluspunten
goed en lekker.! Ga zo door
VerbeterpuntenDe site werkt niet helemaal lekker op tablet of telefoon.!
Pluspunten
Top toko! Altijd alles goed verpakt en op tijd binnen. kom hier graag weer terug
Ik stel voor om de verrassingsenvelop bij het verzenden te verpakken in een neutrale envelop, zodat het niet meteen zichtbaar is voor alle inwoners van het afgeleverde adres.
Pluspunten
Top produkten, goed advies, snel antwoord op de email. I am a happy man!
VerbeterpuntenMisschien vers geleverde producten in plaats van diepvries al werden de producten keurig in een Tempex doos en diepgevroren geleverd.
Pluspunten
Zeer attente klantenservice die met alles helpt Het vlees komt professioneel verpakt en is van ontzettend goede kwaliteit, veel beter dan elke slager bij mij in de buurt.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken dat beter zou kunnen gaan.
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goed vlees. Nog nooit teleurgesteld.
Pluspunten
Goede snelle en accurate levering. Hele mooie verse en kwalitatieve producten. Ook de workshops zijn van zeer hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenGratis verzenden? :)
Pluspunten
Zeer hoge kwaliteit vlees met leuke aanbiedingen. En met de verschillende bezorgopties heb je je bestelling de volgende dag, netjes in een gekoelde verpakking, al in huis. Voor mij de 2de bestelling maar er volgen er zeker meer.
VerbeterpuntenSommige producten worden in vrij grote volumes aangeboden waardoor ze voor een particulier niet interessant zijn (hoge prijs / kleine vriezer)
Pluspunten
Gewoon nakomen wat ze beloven.
Pluspunten
Kwalitatief prima producten en goede bediening
Pluspunten
Uiterst Klantvriendelijk en kwalitatief goede producten! Ook de receptinfo is nuttig.
VerbeterpuntenGraag meer receptinformatie
Pluspunten
Aardig personeel
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Heerlijk vlees. Op tijd bezorgd en alles conform afspraak.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".