Pluspunten
snel goed
Pluspunten
Alles op voorraad snel geleverd top kwaliteit vlees
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
zoals gewoonlijk alles weer tip top on orde
Pluspunten
Leveren goede kwaliteit en leveren snel
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenOp de we site staat: vandaag besteld - morgen in huis. Dat blijkt echter maar voor enkele dagen te gelden. Ik heb uiteindelijk de cadeaubonnen per (betaald) vriestransport laten komen om mijn bestelling op tijd in huis te hebben.
Pluspunten
Ruime keuze , overzichtelijke site, wekelijkse aanbiedingen, snelle antwoord op verstuurde emails.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten kunnen vinden aangezien alles tot op heden goed is verstuurd en zeer smakelijk was.
Bij 2 cadeaubonnen stond zelfde nr voor de boeking, waardoor de workshops niet te bestellen waren... vervolgens bellen met het nr op dr bon: u moet mailen... vervolgens mail terug om een account aan te maken.... en dat allemaal voor volgen workshop
Pluspunten
Gewoon goed. Uitgebreid assortiment en nog geen miskoop gehad :-).
Pluspunten
Kwaliteit van de producten is erg goed. Levertijd en de verpakking nog beter!
Pluspunten
Meat was delivered VERY fast and as promised. Quality was good.
Pluspunten
Snelle service, goed vlees
VerbeterpuntenHet vlees wat ik ontvang is vaak niet goed gesealed. Hierdoor heb ik al 2 keer een lekkend stuk rundvlees in de koelkast gehad tijdens het ontdooien. Dit mag wel verbeterd worden.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".