Pluspunten
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vlees wordt bevroren door PostNL geleverd. Alleen maar positieve dingen.
Pluspunten
Goed contact, leveringen op tijd.
Pluspunten
Mooie duidelijke site, snelle levertijd en mooie producten welke elders in Nederland lastiger te krijgen zijn. Erg netjes en snel verzonden.
VerbeterpuntenDe spareribs hadden vrij veel vet en de botjes waren deels zichtbaar (shiners) ook vind ik het redelijk duur.
Positive
The meat quality is very good
Pluspunten
Goed vlees, tegen redelijke prijs. Perfect verpoakt en angeleverd.
Pluspunten
Ruim aanbod kwaliteitsvlees, snelle gekoelde levering, kundige klantenservice, reageren snel.
Pluspunten
Kennis en ervaringen.
Had persoonlijk verwacht dat de Japanse Damascus messen serie scherper geslepen zouden zijn
Pluspunten
Mooie stukken vlees, prima bevroren geleverd.
Pluspunten
Ruime en bijzondere keuze
VerbeterpuntenBepaalde stukken ( op wens) in kleinere porties aanbieden. Bijvoorbeeld een picanha van 800gr in twee stukken van 400gr versturen of spare-ribs los verpakken
Pluspunten
Een aanrader voor echt lekker bijzonder vlees.
Pluspunten
Tot op heden was ALLES positief !
Pluspunten
*Prima communicatie met de klant. *Vriendelijk personeel. *Prima prijs/kwaliteits verhouding
Verbeterpunten*N.V.T.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".