Pluspunten
Alles volgens afspraak, snel en goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer makkelijk en leuk. Goede kwaliteit .
VerbeterpuntenGaat prima. Misschien nog meer flexibiliteit in uitlevering.
Pluspunten
Perfect vlees en verzorgt verpakt
Pluspunten
Erg mooie site, Fijn dat er veel reviews zijn waarin leuke recepten staan
VerbeterpuntenIk vond de menu's waarin je aangaf welke vlees soort je je wilde onhandig in gedeeld. je krijgt het per "merk" varken te zien. hierdoor kan slecht de prijs vergelijken.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en vis. Stipte levering en goed verpakt..
Pluspunten
Prima producten en snel leverbaar
Pluspunten
Kloppende levertijden op de website, bereid om via mail enige support te leveren, goed koel en hygienisch verpakt.
VerbeterpuntenStandaardlevering niet in het weekend of maandag helaas.
Pluspunten
Lekker vlees
VerbeterpuntenGa Texel ook als een deel van Nederland zien. Bestellingen worden namelijk ook hier de volgende dag bezorgd net als in de rest van Nederland
Goedenmiddag, we hebben de laatste weken ons hard gemaakt om onze logistieke partners zover te krijgen landelijke dekking aan te bieden voor het Foodnetwerk. Helaas zijn zij nog niet zover. We kunnen dus op dit moment alleen op woensdag uw bestelling leveren. We blijven ons best doen!
Pluspunten
Top zoals altijd
Pluspunten
Qualiteit is zeer goed.
VerbeterpuntenLevering via postorderbedrijf was ruim na aangegeven tijdblok. De notificaties die je regelmatig ontvangt zouden dus een vertraging kunnen melden, dit wordt niet benut.
Pluspunten
Altijd goede producten ruimschoots op voorraad.
VerbeterpuntenMijn bestelling was wel geregistreerd maar stond niet klaar om afgehaald te worden? Ga er vanuit dat dit eenmalig was maar het online bestelsysteem is dan wel een aandachtspunt.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".