Pluspunten
overzichtelijke site duidelijke site goede kwaliteit klantvriendelijk snelle / keurig op tijd geleverd
VerbeterpuntenTot nu toe geen aan of opmerking kunnen bedenken.
Pluspunten
Keurig geregeld
VerbeterpuntenGa zo door dan is het goed
Pluspunten
Leveren het product op de afgesproken tijd/datum.
VerbeterpuntenZou zo snel niet weten wat er tot nu verbeterd kan worden.
Pluspunten
Voor Kerst een mooi vleespaket besteld, wat helaas niet op tijd geleverd was door PostNL. Samen met Beef&Steak naar een oplossing gezocht. Beef&Steak heeft er vervolgens alles aan gedaan om de bestelling alsnog te leveren. Mijn Kerst is gelukkig niet in het water gevallen. Super service!!!
Pluspunten
Heel mooi stuk vlees!
VerbeterpuntenHelaas waren de speenvarken boutjes zaterdagochtend afgeleverd ipv de afgesproken vrijdagavond
Pluspunten
- snelle levering - keuze in tijdstip van levering - kijken naar de mogelijkheden om bestelde af te leveren in mijn geval was dat bij de buren - duidelijke product omschrijving
Verbeterpunten- geen zoals altijd top geregeld
Pluspunten
Goed vlees, prima levering.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Met bestellen was er iets niet goed doorgekomen met de leverdatum, ben netjes gebeld voor de juiste datum Kwaliteit van het vlees was goed
Pluspunten
Duidelijke website, bijtijds bezorgd, goed op te hoogte gehouden over het proces
VerbeterpuntenWellicht ook de mogelijkheid geven om in kleinere porties te bestellen
Recepten duidelijker omschrijven
Pluspunten
Simpelweg perfect.
Pluspunten
Mooi assortiment van kwalitatief goede producten. Vriendelijk personeel en staan je graag te woord met advies en voor vragen.
VerbeterpuntenDe website kan intuïtiever en aanvullende informatie over hoe verzonden wordt (inclusief plaatjes) is een goede aanvulling.
- Meer en marinades en rubs met video hoe te bereiden en directe link van soort vlees naar bereidingswijze (incl voorbereiden vlees) en verschillende marinades en rubs. )Plug and play)
Pluspunten
Heerlijk vlees
Pluspunten
Makkelijk besteld, snel geleverd en keurig verpakt.
send the package on time
Laatste picanha besteld was niet zoals vroeger.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".