Pluspunten
Snel en goed.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen...
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site. Voorraad up-to-date
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en snelle levering
VerbeterpuntenMeer recepten op de site
Pluspunten
Vlees, keurig ingevroren, afgeleverd op afgesproken dag en tijdstip. Uitstekende verpakking.
Pluspunten
Ze hebben niet alleen hele goeie punten, maar let ook eens op de komma!
VerbeterpuntenZe benaderen perfectie
Pluspunten
Snelle bezorging van goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering per post, uitstekende verpakking, perfecte kwaliteit, leuke extra.
Pluspunten
Top service, uitstekende kennis van zaken en kwaliteit! Uitermate vriendelijke mensen, wij worden altijd grandioos geholpen.
VerbeterpuntenTja...... hooguit de bereikbaarheid bij afhalen. Het ligt in een landelijk en dus niet makkelijk aan bijv. de N11. Maaaaarrrrr dit mag geen naam hebben, de verzendservice is hiervoor de oplossing
Pluspunten
veel keuze goede prijs mooi gekoeld paket
Pluspunten
ruime keus en toebehoren.
Pluspunten
Er is wat mis gegaan bij mijn bestelling . Maar het is super opgelost. Servicegericht en professioneel top
Pluspunten
Ruime keus in uitstekende kwaliteit vlees.
VerbeterpuntenAardig aan de prijs. Oude website was prettiger.
Pluspunten
Topkwaliteit en altijd gezellig en interessant om even langs te gaan.
Pluspunten
goede producten, snelle levering, super mooi vlees!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top producten. Mooie recepten. Direct afhalen of snelle levering.
Pluspunten
Top kwaliteit perfecte levering
VerbeterpuntenMeer vis soorten lijkt mij ideaal
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".