Pluspunten
Er maar 1 adres als het op vlees aan komt. En dat is Beef & Steak.
Pluspunten
De wijze waarop ze e.e.a. hebben opgelost is naar tevredenheid.
Verbeterpunten-
Goedenmorgen, hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. We lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Toch heeft u ons slecht beoordeeld. graag vernemen wij de reden hiervan zodat we dit eventueel nog voor u kunnen oplossen of in de toekomst kunnen voorkomen.
Pluspunten
Keurig, goed verpakt en een heerlijk stukje vlees. Dit was voor ons de eerste keer maar wij gaan zeker meer gebruik maken van deze mogelijkheid om een goed stuk vlees te bestellen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Spareribs waren wederom weer super!
er word gezegd dat het gratis levering is vanaf 60 euro nergens vind ik terug of dat ook geldig is in België
Goedenmorgen, onze excuses dat dit niet duidelijk genoeg staat beschreven op de website. Gratis levering boven de € 60,- geldt inderdaad alleen voor adressen binnen Nederland. Voor leveringen naar België is het minimale bedrag € 100,- voor gratis levering. Dit alles staat beschreven bij de informatiepagina "Verzenden en retourneren".
Pluspunten
Prachtvlees geleverd, niks te veel gezegd over het vlees. wat op de site staat klopt, zelden zo'n goed vlees gehad met duidelijke uitleg.
ik kan nog steeds geen acout aanmaken omdat de link nooit werkt
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan bij klacht over bezorging. verstuurd op woensdag en ontvangen op vrijdagmiddag, alles ontdooit!
Verbeterpuntenandere bezorgdienst kiezen. de post.nl heeft bezorgers(spreken bijna geen Nederlands die in uniform lopen maar niet in dienst zijn van post.nl)in onze wijk die het niet zo nauw nemen. gooien met pakketten en als ze moe zijn(waarvan?) bezorgd men niet en geeft dan via computer aan dat de ontvanger niet thuis was. helaas voor de bezorgdienst woon ik 22 hoog en kijk uit over straat en wijk. er zijn bij het contactpunt in de wijk de pomp meerdere klachten binnen gekomen etc, etc. het vervelendste is dat je als een klacht in dient je geen poot aan de grond krijgt. geen terug koppeling geen telefoonnummers van het centraal depot alles is dicht getimmerd. met andere woorden betalen en kop dicht. vlees was tussen 4-7 graden en ontdooit.
Dat is heel vervelend om te horen en onze excuses voor de werkwijze van PostNL. Als dit de manier van werken is van PostNL in uw regio, raden we u aan onze alternatieve mogelijkheid wat betreft de verzending te kiezen. Dat is ons vriestransport op zaterdag. Zij gaan zeer zorgvuldig en netjes om met onze pakketten. Ik hoop dat dit een passend alternatief voor u is.
Pluspunten
Heerlijk vlees en mooie kwaliteit. Perfect gekoeld geleverd in handige koeldoos met koel elementen en ook prima geschikt voor hergebruik.
Pluspunten
Kwaliteit wordt in alle opzichten waargemaakt. Levering is altijd volgens afspraak. Leuk om op eenvoudige wijze kennis te maken met minder bekende soorten vlees.
VerbeterpuntenRecepten worden wel geboden maar bestellen daarvan is minder eenvoudig dan het bestellen van het vlees. Het is niet zo eenvoudig om te vinden wat met de spaarpunten gedaan kan worden. Ik heb dit nog niet kunnen vinden?
Pluspunten
Vriendelijk mensen, kwaliteit is uitstekend.
VerbeterpuntenNiet nodig.
Pluspunten
Nooit problemen bij opmerkingen. Als er dingen ontbreken in de levering wordt factuur onmiddellijk aangepast. Eerlijk en corre
Pluspunten
Super kwaliteit vlees, makkelijk te bestellen.. Levering is op tijd, zaterdag levering kan je ook online traceren net als met de post. Gold membership is erg handig..
VerbeterpuntenBlijf innoveren en continueren
Ook op maandag leveren
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zouden graag ook op maandag leveren, alleen dan moeten we de pakketten op zondag aanleveren bij PostNL. Helaas hebben we deze mogelijkheid (nog) niet. Wie weet is dit in de nabije toekomst mogelijk!
Pluspunten
Lekker vlees van zeer mooie kwaliteit
Pluspunten
Netjes verpakt en verstuurd. Pruduct van hoge kwaliteit.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".