Pluspunten
goed vlees en betaalbaar
Verbeterpuntenmeer recepten plaatsen
Pluspunten
Goed vlees
Pluspunten
transparant, eerlijk.
Pluspunten
Vlees is in goede staat aangekomen. Vlees wat je hier kan bestellen kan je niet in de slagerij op de hoek kopen.
VerbeterpuntenVriestransport op de woensdag laten plaatsvinden zodat het weekend erna gebbqd kan worden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn momenteel druk bezig om op het gebied van de bezorging nog meer opties te kunnen aanbieden. Houdt u a.u.b. onze site en nieuwsbrief in de gaten, want daar zullen we deze informatie als eerste delen.
Pluspunten
Ruime keuze
Positive
Beef & steak provides and excellent service for a fair price. The quality is really good but specially the service is what makes me keep ordering with them. I only have had positive experiences, even when the package got lost in the delivery for 24 hours (which was not B&S fault, still they took it as their responsibility to fix it and to secure the quality of the meat I was going to receive).
thank you so mucht for your friendly words! Hope to see you soon back on our website.
Zalm zou tussen 14:30 uur en 16:30 geleverd worden. Bezorger kwam pas om 18:40 uur. Geen excuses gekregen. We kregen eters dus ben om 18:00 uur nog naar de winkel gereden zodat we ieder geval nog wat in huis hadden. Iets waar jullie niks aan kunnen doen maar wel héél vervelend.
Dat is heel vervelend om te horen en onze excuses hiervoor. Het tijdsvak van PostNL is een indicatie en onderweg kan er helaas wel eens wat gebeuren waardoor het tijdsvak niet gehaald kan worden. Een afgesloten weg, autopech of drukte zijn helaas niet altijd te voorkomen. We raden dan ook aan de bestelling altijd een dag eerder binnen te laten komen, waardoor dit soort situaties voorkomen kunnen worden. We hopen dat het alsnog een geslaagde avond is geweest!
Pluspunten
Snel, duidelijk, kwaliteit
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Levering afspraken zijn precies nagekomen Kwaliteit vlees is uitmuntend Perfecte verpakking
VerbeterpuntenSparerib van Hollands varken ziet er op de foto in de webshop dikker bevleesd uit, dan de werkelijkheid.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Eerlijk vlees en vis en leuke aanbiedingen
Pluspunten
Super goed vlees...heeft heerlijk gesmaakt en zeer klantvriendelijk
VerbeterpuntenWebsite beetje rommelig ..vooral ideaal betalen lukte niet
Pluspunten
Zeer snelle reactie op leveringsvraag. Afspraken zijn nagekomen
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".