Pluspunten
Picanha is top, producten worden goed gekoeld geleverd.
VerbeterpuntenIk had 3 Picanha's besteld echter maar 2 geleverd gekregen. De oplossing 1 na sturen op Zaterdag zorgde er wel voor dat ik Niet in de problemen kwam echter zorgde dit bij mij wel voor wat onrust. Naar Mijn mening mogen dit soort fouten Niet voor komen. Verder vind ik de Hamburgers in het assortment Niet van absolute top kwaliteit. 4 burgers die toch al prijzig zijn waren slecht verpakt waardoor ze dus voor een gedeelte uitgedroogd waren. Deze heb ik moeten weg gooien. Ik mis Us ground beef burgers in jullie assortment.
Pluspunten
Ik zie mezelf bijna als ambassadeur van Beef en Steak. Inmiddels zo'n drie jaar vaste klant en kwaliteit in levering en producten blijft hoogstaand. Inmiddels menig vriend en collega hierop geattendeerd. Kom ook iedere keer weer leuke nieuwe en voor mij onbekende stukjes vlees tegen. Proficiat met deze score ;)
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Vlees nog steeds bevroren bij aankomst.
VerbeterpuntenRecept op de website bij de spareribs (extra dik bevleesd) klopte helaas niet; bij een temperatuur van 120 gr en een dikke 4 uur op de BBQ was het vlees uiteraard gaar maar niet mals.
Pluspunten
Snelle respons, denken met je mee, goed vlees
VerbeterpuntenVlees nog net koeler verpakken
de dieprviesverpakking voorzien van etiket met inhoud opgave.
Pluspunten
Gewoon een kwalitatief goed, zo niet de beste online slager, vooral als je kwaliteitsvlees zoekt voor de BBQ. Complete website waar je onder begeleiding van voldoende product-informatie zelf kunt bepalen wat je je gasten gaat serveren.
Sommige producten ( longhaas en lamscoteletten) waren onvoldoende diep gevroren!!! Lamscoteletten slecht verpakt. Was altijd heel tevreden, ben dat nog voor sommige producten, maar zal bestelling zorgvuldiger selecteren.
Pluspunten
Erg goed vlees en enorm aanbod
Vlees begon al te ontdooien. Verpakking met koude element aan beide zijden lijkt me beter.
Pluspunten
3 producten besteld: buikspek, iberico ribs en grain fed picanha. Buikspek en ribs heerlijk! Picanha helaas bedorven smaak. Tijden een etentje gegeten en iedereen (4 personen) proefden dit. Helaas het vlees weggegooid. Jammer. Verder was service en levertijd perfect
VerbeterpuntenControle op datum / kwaliteit vlees!
Pluspunten
Afspraken over levering en de kwaliteit van aa levering.
VerbeterpuntenIk had de extra dik bevleesde spareribs besteld. Helaas was het extra dik bevleesde eigenlijk alleen maar vet. Dat is erg jammer. De rest van de spareribs was oke.
Pluspunten
Assortiment, snelheid, website
VerbeterpuntenZowel zalm als bavette waren volledig ontdooid bij aankomst. Oorzaak is wellicht het gebruik van de icepacks ipv dryed ice matten in verleden, en gebruik dunnere koeldozen?
Pluspunten
Eerlijk vlees
VerbeterpuntenDe site
Pluspunten
Duidelijk zelf het bezorg koment kiezen. Nette updates over de status van je bestelling. Mooie prijzen!
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van het vlees. Beschikbaarheid van het vlees goed bij gehouden.
VerbeterpuntenWat ik niet kon vinden was de tijd tussen het plaatsen van een bestelling en het moment van ophalen, staat hier een tijd voor?
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".