Pluspunten
Mooie producten en erg fijn dat je zelf bezorg tijd mag uitzoeken
VerbeterpuntenAls ik dan toch iets moet melden : Heb regelmatig gehad dat de geleverde gewichten (net ) lager waren dan wat aan gegeven was. Dit was voor alle stukken in de bestelling. Varkensribbe was bijv een keer ruim 2 ons lichter. Hier een keer over gemaild en dit is keurig opgelost door bij de volgende bestelling alle stukken vlees net iets zwaarder te leveren, maar toch zou dit beter over komen als bij elke bestelling dit een beetje gemiddeld wordt. Misschien gebeurd dit al en heb ik gewoon pech gehad. ..
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Assortiment, veel snitten die een reguliere slager niet op voorraad heeft zijn hier gewoon leverbaar
VerbeterpuntenKeuze bieden tussen gekoelde en diepgevroren producten.
Pluspunten
Veel en lekker vlees
VerbeterpuntenMisschien nog meer zogenaamde vergeten stukken vlees?
Pluspunten
Snelle en correcte levering, super lekkere ribbekes
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
koop al een tijdje bij beef en steak de kwaliteit is altijd goed. deze laatste ronde ging het helaas fout bij postnl waardoor het pakket 4 dagen te laat geleverd zou worden. beef en steak heeft dit netjes opgelost door een nieuw pakket te versturen. ook hier ging het bijna fout maar dankzij de inzet van beef en steak is het toch goed gekomen.
Verbeterpuntenik zoek nog een goede manier om van de transportdozen af te komen. het zijn zeer mooie piepschuimdozen en het is bijna zonde om die elke keer weer weg te gooien evenals de koelelementen.
Pluspunten
Snel, vriendelijk en duidelijk
Pluspunten
Altijd een goede kwaliteit en snelle levering. Vlees is netjes verpakt en wordt uitermate koud verstuurd.
Pluspunten
Geweldig vlees voor een mooie prijs. Veel keuze.
VerbeterpuntenVriesvervoer is niet optimaal. Burgers waren bij ontvangst pakket aan de deur toch deels ontdooid.
Pluspunten
Mooie en aparte snitten die haast nergens te krijgen zijn in NL
VerbeterpuntenTip; zou fijn zijn ook wat meer koelverse producten.
Pluspunten
klantvriendelijk en verstand van zaken
Pluspunten
mijn laatste levering ging fout want er zat een verkeerd product in de doos. dit is uitstekend opgelost en ik had het juiste product de dag er na in huis.
Verbeterpuntende voorraad. producten zijn vaak niet op voorraad of niet in de gewenste hoeveelheid verpakt.
Pluspunten
Bezorging van een speenvarken perfect verlopen. Is in bevroren toestand geleverd en was ontzettend lekker vlees, zeer tevreden!
Pluspunten
Bestellen gaat altijd lekker vlot, alles is goed te vinden. En de levering is zoals beloofd altijd goed op orde.
VerbeterpuntenOp de site zijn een paar hyperlinks naar recepten die het niet doen, dit heeft niets te maken de kwaliteit en de service.
Positive
- Fast delivery - Very good customers service - Top quality beef
Suggestions- Vaccum sealed packaging comes loose very often, doublebagged cuts where bones are still in could help there
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".