Pluspunten
Ik had een foutje gemaakt qua levering En ze belde me op : van meneer is dit wel goed Nou heel fijn dat ze zo mee denken
Pluspunten
Zeer tevreden, snelle levering, ideale koeling van de producten, prima kwaliteit van het vlees, een aanrader dus!
Pluspunten
Dat je door een telefoontje op de hoogte wordt gebracht over de ontdooitijd Van het varken
Pluspunten
Bestelling in prima staat ontvangen en alles zoals verwacht; de picnic van wroetvarken inmiddels veranderd in een 3 bakken fantastische pulled pork en de avond ervoor genoten van superhamburgers van wagyu; helemaal TOP!
VerbeterpuntenHet enige dat ik nog als verbeterpunt zie, is de (noodzakelijke) hoeveelheid verpakkings- en koelmateriaal; ik weet zo ook geen oplossing maar daar zou eigenlijk nog een nette oplossing voor gevonden moeten worden.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, betrouwbaar, snel en grote voorraad
VerbeterpuntenWijn / spijs suggesties bij aankoop.
Pluspunten
Meerdere keren besteld en altijd perfect gekoeld geleverd. Ga zo door beef&steak!!
Pluspunten
De mijnheer aan de telefoon was wel aardig
VerbeterpuntenDe mijnheer op de ophaal locatie was heel erg gedesinteresseerd en zat er bij van nou jou ik moet mijn tijd vullen. Ook was het buikspek wat ik had besteld alleen maar vet en heb ik het zo de kliko in gegooid.
Pluspunten
Gewoon goede spullen van een zeer hoge kwaliteit
VerbeterpuntenEen app voor op de smartphone of tablet
Pluspunten
Perfect aan de telefoon, meteen antwoord op je vragen. Goed geholpen.
Pluspunten
duidelijk communicatie en afspraken worden nagekomen. mooie producten.
Verbeterpuntengebruiksaanwijzing bij stuk vlees zou leuke toevoeging zijn (bijvoorbeeld over ontdooien, bewaren in koelkast/vriezer, bereiding).
Pluspunten
Goed bevroren. Kwalitwit heerlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel,goed gekoeld verpakt vlees ook prima alleen vond ik de buikspareribs persoonlijk wat minder dan de gewone spareribs.
Pluspunten
Duidelijke website Keuze qua bezorgtijdstip en wijze Track&Trace code van pakket Goede en snelle verzending
VerbeterpuntenAangeven wanneer bepaalde gewichten vlees weer op voorraad zijn, of deze vooraf kunnen bestellen.
Pluspunten
Super kwaliteit, kennis en service
Pluspunten
Snelle reacties, goede kwaliteit, vlotte levering. We hebben als BBQ bedrijf al veel vlees bij BeefenSteak besteld en altijd was alles van zeer goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Pluspunten
Goed, betrouwbaar en levert altijd op afgesproken moment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Kwaliteit van vlees is top en erg zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenEen punt zou kunnen zijn dat je een 1 uur voor aflevering een melding krijg. Nu zit je vaak uren te wachten maar dit zal meer voor de bezorger gelden dan voor jullie maar het zou een puntje kunnen zijn
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".