Prima verpakt en snelle levering.

Artikel was gemakkelijk te bestellen en werd de zelfde dag in een uitstekende verpakking geleverd.

Kwaliteit was top!

Geweldig! Voor herhaling vatbaar!

Goed en snel geleverd

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snel geleverd en goed verpakt

Nog niet bereidt, is voor Kerst. Ziet er heel goed uit

Superservice

Bestelling komt heel snel en prachtig verpakt. Gelukkig geen piepschuim maar allemaal recyclebaar spul. En met een koeltas die echt heel handig is!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zeer goed verpakt, en tot dusver heerlijk vlees van hoge kwaliteit.

Perfect geleverd

Perfecte levering en heerlijk vlees een echte aanrader

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Advies vaardigheid, makkelijk bestellen, goede afhandeling en bezorging

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Zo blijven doen

Prima Livar ribs

Heerlijke low en slow ribs weer van het Livar varken. Het is 6 uurtjes werk op de Kamado, maar het is de moeite.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top slager!! Heerlijk vlees en snel in huis.

Heb nu al heel wat keren besteld en iedere keer weer hele goede kwaliteit. Top!!

Prima geregeld

Helaas was het pakket verkeerd bezorgd. Gelukkig waren het eerlijke mensen. Beef&Steak heeft na de verkeerde bezorging contact met ons opgenomen en het heel netjes opgelost!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooie hamschrijven voor haxen en heerlijke livar Duitse braadworst. Het Oktoberfest was, mede hierdoor, erg geslaagd! Verzending was supersnel en heel goed verpakt!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Top service. Ik kom zeker terug.!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

makkelijk achter de computer je vlees uitzoeken

thuis of op het werk je vlees bestellen, koop al jaren mijn vlees bij Beef&steak en heb nog niet een keer iets gehad wat ik minder vond. altijd lekker en perfecte kwaliteit, komt ingevroren aan dus zo de vriezer in.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? hele ribeyes aanbieden die je zelf kunt snijden of in de droogkast kunt hangen

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Zoals altijd geweldig! Producten van super kwaliteit, keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd.

Weer gewoon lekker

Top kwaliteit vlees voor een mooie prijs. Gewoon top

Prima levering

Livarvarkentje smaakt lekker. Binnenkort de koontjes stoven en een braadstuk bereiden. Wordt vast net zo lekker als de procureurslapjes.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goeie bezorging en kwaliteit vlees

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goed kwaliteit vleess, en perfecte bezorging

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Lekker vlees en goed verpakt

Goed dat de “koelelementen” niet meer in papier zitten. Die barstten soms en ontdooid was dat een smurrie, Top! De levering op het vakantiepark ging prima. 15 minuten voor arriveren een telefoontje naar mobiel en we troffen de chauffeur bij de slagboom van de ingang. Perfekte timing omdat de route met Trunkrs te volgen was op track en trace.

Heel lekker

Nog steeds heel lekker

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

De rubia gallego tomahawks zijn mega fantastisch

Ze zijn niet goedkoop, maar deze koe, dit vlees is echt fantastisch. Wederom was de bezorging top. Basis rub van peper zout beetje knoflookpoeder. Low&slow op 120C. Na 50min kern op 43C. Searing op 370C 2x1,5min beide zijden. 1 woord: tongstrelend

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Goede producten, goede bezorging en snelle service

Naast het uitgebreide assortiment en de verschillende rassen en windstreken waar het vlees vandaan komt levert Beef & Steak een super snelle service. De avondbezorging is perfect als je overdag werkt en het vlees komt echt diepgevroren aan huis.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Lever gratis producten bij bestellingen van boven een X bedrag (hamburgers, rubs etc.)

Aankoop cadeaubon verliep soepel

Na het registreren en betaling was de cadeaubon snel gedownload. We hebben het op een kaartje geprint en hadden zo een mooi cadeau. De ontvanger is er erg blij mee!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten? N.v.t.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".