Pluspunten
Snelle levering van uitstekend vlees
Pluspunten
Snelle levering goede verpakking
Pluspunten
Lekker vlees voor gunstige prijs
Pluspunten
Goede afspraken en super kwaliteit
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. En voiral goede prijzen.
Pluspunten
Kwaliteit prijsverhouding
Pluspunten
Veel keuze, veel kennis en klantvriendelijk
Pluspunten
Goed vlees
VerbeterpuntenNee, ga zo door!
Pluspunten
Ontzettend mooi vlees! Super goede service! Niet alleen verzending via PostNL, maar ook vriestransport! Alles!
VerbeterpuntenNog meer keuzes qua vlees!
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBeetje duur !?
Pluspunten
top ga zo door
Pluspunten
Snelle levertijden super kwaliteit vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, leuke recepten bij de producten, goede aanbiedingen
Pluspunten
Had een steak bavette (flank steak) en spareribs besteld; nog nooit zo lekker vlees op de barbecue gehad! Bestelling de volgende dag geleverd en ook keurig de verwachte bezorgtijd aangegeven zodat ik niet een halve dag thuis hoefde te blijven. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Een absolute aanrader.
Pluspunten
Levering was snel en zonder problemen, absoluut heerlijke steak!
Pluspunten
kwaliteit vlees was echt super ben wel wat gewend maar was nu toch verrast.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het voorbeeld van een eerlijke onderneming
VerbeterpuntenDe site.....
Pluspunten
Het bestelde speenvarken werd door de post later dan aangekondigd aangeleverd, maar was zo vakkundig verpakt met ijs etc. dat het nog geheel bevroren was en rustig 2 dagen in de groentenla van de koelkast kon ontdooien.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".