Pluspunten
Ik geniet van het uitgebreide assortiment, super!!!
VerbeterpuntenMeer recepten t.a.v. van de producten die verkocht worden. Het is altijd interessant om te vergelijken.
Pluspunten
goed uitgebreid assortiment
Verbeterpuntennog niet gevonden
Pluspunten
Snelle goede levering. Perfekt verpakt en het belangrijkst, erg smakelijk vlees.
VerbeterpuntenOpletten bij het versturen naar een pakketautomaat. Niet alles past in dat ding.
Pluspunten
mooi aanbod, producten zijn netjes verpakt en goed op temp.
VerbeterpuntenAls je op de site 600 gram besteld en afrekent verwacht je ook 600 gram te krijgen en niet 565 gram.
Pluspunten
Vlees is altijd prima
VerbeterpuntenLaatste bestelling kwam half ontdooid aan met de avondzending
Pluspunten
Dit was gewoon top! vlees perfect! en dan ook nog in een heel goede koelhoud verpakking waar niks over aan te merken was!
Pluspunten
Zeer snelle levering, prima verpakt in speciale isolerende box.
Pluspunten
Geweldige levering, fantastisch assortiment, leuke hulp, bbq ideeën en tips zowel vanuit de winkel als via de mail. Niet alleen vlees maar ook vis. Geweldige kwalliteit prijs verhouding. Niet alleen de producten maar ook recepten online.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van de producten, waardoor je goed kunt kiezen. De kwaliteit en versheid is uitstekend. Levering helemaal volgens afspraak. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie site met veel inspirende recepten Waardoor je makkelijker iets bestelt omdat je gelijk weet Wat je er mee kunt doen
Pluspunten
Komen afspraken na telefonisch goed bereikbaar spullen netjes verpakt
Pluspunten
uitgebreide keuze, goede adviezen
Pluspunten
Prima bedrijf. Ook de Workshops zijn professioneel en gezellig.
Pluspunten
Snel en lekker
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Heerlijk vlees!
VerbeterpuntenDe gewenste gewichten zijn niet altijd op voorraad, maar ze hebben zoveel, daar heb ik ook wel weer begrip voor
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".