Pluspunten
Goed vlees en bezorging met het vriestransport was perfect.
VerbeterpuntenMag iets goedkoper. Kleinere stukken vlees vaak uitverkocht of niet leverbaar.
Pluspunten
Geweldige after-sales
Pluspunten
Het vlees zelf heb ik pas deels gebruikt. De Wagyu-burgers zijn geweldig! De rest ziet er perfect uit en geheel volgens mijn hoge verwachtingen. De bezorging was perfect!! Alles werd diepgevroren en vacuum gesealed in een piepschuimen doos met ijskoude gelpacks verzonden en kwam goed gekoeld aan! Echt top!
Pluspunten
Ruim assortiment Mooie stukken vlees Fijne service
VerbeterpuntenHet assortiment wisselt veel. Zo zou ik bijvoorbeeld graag de Hereford burger terug zien, de beste die ze in het assortiment hebben gehad.
Pluspunten
Bij mijn bestelling is er iets niet helemaal goed gegaan. Ik heb er over gebeld en hierna alles keurig netjes opgelost dus zelfs bij een kleine klacht wordt er snel en meer dan afdoende gereageerd Prima service !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees. Goed verpakt aangeleverd.
Pluspunten
Duidelijke website, duidelijke afspraken. Afspraken worden nagekomen. Hele goede kwaliteit van de producten. Levering fantastisch verpakt.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Klant gericht en goede kwaliteit
Vlees viel tegen. Ik ken Picanha uit Brazilië, mals en smakelijk. Ik heb het recept gevild wat jullie adviseren met kerstomaten en uien. Vlees was niet echt mals je moest echt kauwen. Viel dus tegen
Pluspunten
Goede verse producten komt afspraken na
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit. Betrouwbaar
VerbeterpuntenOok post nl bezorging op zaterdag.
Pluspunten
Zeer kwalitatief vlees! klantvriendelijk, servicegericht en meedenken indien iets niet leverbaar of een extraatje erbij doen. Chapeau!! Vooral Matthijs denkt altijd erg mee.
VerbeterpuntenBij een grote bestelling wil er nog wel eens iets ontdooit zijn. Maar in principe kan dit direct de vriezer in (ligt eraan welk product)
Pluspunten
vlees is zeer zorgvuldig ingepakt, volledig gekoeld en geseald.
VerbeterpuntenVlees was deels bevroren. Ik zou een bastingkwast krijgen, maar die zat er helaas niet bij...
Pluspunten
Hoge kwaliteit en een goede levertijd
VerbeterpuntenHet is aan de prijs, maar daar krijg je wel wat voor.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".