Pluspunten
Vriendelijk personeel, mensen met hart voor hun product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenDe spareribs waren niet allemaal van een goede kwaliteit. Er zaten twee stukken bij die veel vet en sponsachtig vlees bevatten
Pluspunten
top kwaliteit
Pluspunten
Even een belletje tijdens de warme periode waarbij kostenloos een vriestransport werd geregeld in plaats van de postbestelling en in een afgesproken tijdframe van 1 uur exact geleverd. top! en natuurlijk is de kwaliteit van het vlees ook uitermate goed!
Verbeterpuntenbij verpakte ribs, enkel verpakken zodat er ook ribs afzonderlijk uit de vriezer gehaald kunnen worden ( of velletje ertussen ofzo )
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenAfhaal locatie behoorlijk "industrieel".
Pluspunten
Bestellen en afrekenen via internet werkt super. Daarna afhalen te Ter Aar. Loopt soepel en de kwaliteit is uitstekend.
VerbeterpuntenVorige keer wat lange wachttijd gehad bij afhalen in het weekend. Dit keer minder last van gehad doordat ik doordeweeks ben geweest. Misschien een aparte afhaalbalie voor mensen die via internet hebben afgerekend.
Ik had twee spareribs besteld en had graag gehad dat ze bevroren toch van elkaar konden worden gehaald zodat ze niet alle twee te gelijk moesten worden ontdooid
Pluspunten
Er werd goed mee gedacht.
Pluspunten
Super ontvangst in ter Aar. Goede persoonlijke service. Kwaliteit vlees was goed. Ik heb een supergoed bbq feest gehouden en dat was vooral door jullie! Een blije nieuwe klant en vermoed binnenkort nog een paar buren/vrienden.
VerbeterpuntenOphaalpunt Ter Aar is vooral locatie waar je op basis website artikelen ophaalt. Het ziet er wel schoon uit, maar niet heel uitnodigend. Verpakkingsmateriaal voor de deur. Leek 'oude koelkast' binnen, half leeg met potjes saus. Witte muren. Volgens mij kan daar meer van gemaakt worden. Lijkt me ook prettiger werken.
Pluspunten
Alles was prima voor elkaar. Het vlees was van goeie kwaliteit. Levering was precies volgens schema.
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede levering uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Er werd netjes contact met me opgenomen toen mijn bestelling iets aangepast moest worden. Dit is erg netjes
Pluspunten
Top kwaliteit en service
Pluspunten
Alles gaat prima
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
vlees was prima, ook het vervoer.
Verbeterpuntenweet ik nog niet heb nu een keer vlees besteld.
Pluspunten
Eerlijk, helder, klantgericht
Pluspunten
Heerlijk vlees, goed verpakt! Snel geleverd.
Pluspunten
De verpakking
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".