Pluspunten
Kwaliteit, productkeuze
VerbeterpuntenRecepten per priduct
Pluspunten
Goed vlees, snelle levering!
Pluspunten
Vriendelijke bediening en goede uitleg.
VerbeterpuntenHad afgelopen weekend een Flat Iron gekocht van 720 gram. (dit stond op de verpakking. Echter heb ik de flat Iron thuis op de weegschaal gelegd en tot mijn verbazing was het stuk vlees 640 gram. Ik ben geen piet lut maar maar stukje vlees was niet goedkoop.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenRecepten meesturen
Het zou wel handig zijn als er bij alle stukken vlees een bereidingsadvies gegeven wordt (liefst wat alternatieven voor oven, kookplaat, bbq etc) met tijden en temperatuur etc. En mogelijk een of meer recepten.
Pluspunten
betrouwbaar en steeds netjes tijdig geleverd, blij met de kwaliteit.
Pluspunten
Altijd netjes verpakt bezorgd, goed advies en extra informatie beschikbaar op de website
VerbeterpuntenMisschien meer levertijden met koeltransport of later in de avond kunnen bestellen met next day delivery. Maar zelfs zonder dit blijft het een prima bedrijf.
Pluspunten
Vraag gesteld over een product en daar een goed en snel antwoord op gekregen.
VerbeterpuntenHet product onder accesoirress voor bbq zetten. Het is nu niet te vinden op de site. Daarom een mail gestuurd en super geholpen.
Pluspunten
Mooi vlees, goede prijs, leuke aanbiedingen, snelle levering.
VerbeterpuntenOp moment geen
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Fantastisch vlees en geweldige service!
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor het eerst een bestelling gedaan bij dit bedrijf. Ik zou een etentje organiseren op een zondag. Ik wilde het vlees dus uiterlijk opvrijdag hebben, zodat ik in geval van problemen nog zou kunnen uitwijken. Ivm hemelvaart was er echter een dag vertraging. Dat las ik in een keurige e-mail van Beef&Steak waarin ook meteen werd bevestigd dat ik wel op tijd mijn vlees zou hebben, echter via een andere bezorger (zonder meerkosten). Zeer goed opgepakt en een hele geruststelling! Het belangrijkste was natuurlijk het vlees zelf; ook dat was van prima kwaliteit en ruim voldoende! Hele prettige winkelervaring!
Pluspunten
Alles was perfect.
VerbeterpuntenGeen. Zo vooral doorgaan
Pluspunten
Snelle reactie op geplaatste bestelling en nette levering.
Pluspunten
Goed verzorgd
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".