Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenBiefstuk is niet echt mals
Pluspunten
Groot divers aanbod
Verbeterpunten-
Pluspunten
De geleverde waren zijn van goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe lamsburgers waren volledig ontdooid (6 stuks) en mochten dus niet meer in de vriezer.Er lag geen ijspak bovenop waardoor dit ook sneller is gebeurd.De chauffeur was er in de late namiddag,normaal is dat geen probleem maar met te weinig ijs in de verpakking loopt het fout!!!
Pluspunten
Je wordt altijd warmtefolie ontvangen
VerbeterpuntenMisschien way langer open tot 18 uur
Pluspunten
Superlekker vlees.
Pluspunten
Snelle levering, goede koeling
VerbeterpuntenVacuüm was eraf
Pluspunten
Is gewoon altijd goed en volgens afspraken
VerbeterpuntenWeer kipfilet in vel graag
Pluspunten
Mooi vlees, netjes verpakt en op tijd geleverd met vriestransport.
VerbeterpuntenAls ik dan echt iets moet bedenken, zou ik zeggen probeer het vriestransport vaker te laten leveren.
Pluspunten
Fantastische kwaliteit vlees, perfect gekoelde levering, geweldig online aanbod.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn redelijk hoog (en dat snap ik ook wel voor zo'n goede verpakking) maar dat zou op termijn nog verbeterd kunnen worden
Pluspunten
Super kwaliteit,je kan de levering datum afspreken.
Pluspunten
lekker vlees, super service! regelmatig nieuwe items, lekker!
Pluspunten
Het positieve is dat ik niks negatiefs kan bedenken. Was mijn eerste bestelling bij beef&steak en zeker niet de laatste!
Pluspunten
Goed vlees
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het lijkt wel een cadeautje als het vlees wordt geleverd. Prachtig verpakt. De US brisket was top. Volgende keer probeer ik de wagyu. Hij mag / moet heel veel marmering hebben heb ik gemerkt.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".