Pluspunten
Heerlijk vlees!
Pluspunten
Hele goede en duidelijke website met meer dan voldoende aanbod. beschrijvingen zijn goed en een pluspunt zijn de recepten.
Pluspunten
Voor mij ,lekker dichtbij
Pluspunten
Hebben het beste vlees wat je maar kan wensen en ook nog alles er rond heen!
Pluspunten
Top tent
Pluspunten
Prima kwaliteit en goede service
VerbeterpuntenGraag zoveel mogelijk vlees zonder toevoegingen
het is beter om het vlees niet bevroren te versturen maar gewoon vers en gekoeld zodat het bij de klant gewoon ingevroren kan worden de Tbone steaks die mij bij aankwamen waren al half ontdooid zodat ik ze niet meer in kon vriezen
Pluspunten
Snelle en correct levering. En goeie kwaliteit van vlees.
Pluspunten
- Vriendelijk - Goede service - Kwalitatief goede producten
Pluspunten
Mooi vlees
VerbeterpuntenVooraf aangeven uit hoeveel dozen de levering bestaat.
Pluspunten
Aandacht voor de klant
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi vlees, goede verpakking, geleverd op tijd
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".