Pluspunten
goede levering en verpakking. Kwaliteit vlees altijd zeer goed en vooral de aanbiedingen zijn qua prijs erg mooi.
Pluspunten
Super! Al een aantal keer heerlijk vlees besteld! Het is keurig optijd en goed bevroren. Ik bestel hier voortaan mijn vlees!
VerbeterpuntenRecepten op website zijn voor mij niet altijd even duidelijk. Moet je er wel voor betalen of niet?
Pluspunten
Kwaliteit is uitstelkend
VerbeterpuntenDeze opmerking geldt alleen voor de churasco.!! Ik ben al jaren een churasco liefhebber! Het vetgehalte aan de buitenkant inclusief 'vel' was naar mijn mening bij mijn laatste bestelling te veel!! Dus graag hier even naar kijken. D kwaliteit van het vlees is uitstekend.
Pluspunten
- Leuke web site. - Vriendelijke service bij afhaal.
Verbeterpunten- leukere entourage maken bij afhaal in Ter Aar. (hier mee bedoelende, wat leuke aangekleed en wat meer BBQ uitstraling in plaats van een loods met een bank ervoor.) Wellicht is dat wat persoonlijke smaak mijnerzijds.
Pluspunten
ze zijn goed en snel en het vlees is goed gekoeld en vacuum verpakt komt dus in zeer goede staat aan.
Verbeterpuntenzou er geen een kunnen bedenken.
Pluspunten
Lekker vlees waar niet makkelijk aan te komen is
Pluspunten
- Kwalitatief goede producten - Veel bezorg mogelijkheden qua tijd.
Verbeterpunten- Als je een gratis rub beloofd bij je bestelling als je de nieuwsbrief ontvangt, vergeet hem dan niet. (Ik had hem niet gemist als die niet nadrukkelijk beloofd werd bij mijn bestelling). - Als een klant een stuk vlees besteld en betaald van 7000 gram, stuur dan geen stuk vlees af met sticker 6800 gram. (Het gaat niet om het werkelijke gewicht, maar op deze manier voel je je als klant benadeeld)
Pluspunten
Nog nooit zo lekker gegeten met dank aan Beef&Steak
Pluspunten
Alles volgens bestelling en netjes verpakt.
Pluspunten
De kwaliteit van al de producten zijn super. De verpakking kan niet beter alles komt perfect bevroren aan. Levertijd valt niets op aan te merken Dinsdag besteld Woensdag geleverd.
VerbeterpuntenTot op heden (geen)
Pluspunten
Vlees is top.
VerbeterpuntenPostNL is niet altijd op tijd, erg irritant. Weet dat jullie daar niks aan kunnen doen maar ik heb een hele middag voor niks thuisgezeten aangezien ik het dezelfde dag als de leverdag nodig had. Tijdsvenster was 13:30 tot 17:00. PostNL kwam pas om 18:00.
Pluspunten
De hoeveelheid verschillende artikelen
VerbeterpuntenBestellingen correct uitvoeren ( voor 2e x fouten( foutjes) in de bestelling ! ( geen recepten erbij ! Wel aangegeven in de webshop )
Pluspunten
Super spullen
Pluspunten
Vlees van zeer goede kwaliteit, goede verpakking en snelle levering!! Zeer tevreden klant.
Pluspunten
Goeie levering. Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle en goede service
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".