Pluspunten
Goed vlees, perfect verpakt en snel geleverd op de dag dat het mij uit komt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze, goede producten, snelle levering. Koop nu al enige tijd bij Beef & Steak en ben nog steeds enorm tevreden!
VerbeterpuntenZou graag de Vrije Koe pakketten weer terug zien.
Pluspunten
Snel, en keurig geleverd
VerbeterpuntenIk had een afspraak gemaakt om hem tussen 14.00 en 18.00 geleverd zou worden, het vlees kwam om 10.30, gelukkig was ik thuis. Dit heeft waarschijnlijk niet met jullie te maken maar meer met de bezorgers, alleen een keer vermelding kan geen kwaad.
Pluspunten
1e klas vlees
VerbeterpuntenMisschien wat duur en op grotere afname hoeveelheid in gesteld
Pluspunten
Behulpzaam, goed vlees, doen wat extra's voor hun klanten. Helemaal top!!!
Pluspunten
Assortiment, snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenMinder import vlees, nog meer speciale Nederland producten. Biologisch, vlees van Melkkoeien, verschillende soorten pluimvee.
Pluspunten
Top vlees ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in beef en steak
Pluspunten
Goede kwaliteit Levering volgens afspraak Zorgvuldig en koel verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenZorgen voor geen botsplinters in de spareribs
Pluspunten
snelle levering, producten goed verpakt.
Pluspunten
Mooi assortiment, keurig afgeleverd en op tijd. Tevens erg lekker vlees.
VerbeterpuntenIk had aangevraagd gekoeld vlees (dus niet bevroren) en er werd diepvries afgeleverd.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".