Het vlees was geweldige kwaliteit en de levering was….wooow

De levering….gewoon dezelfde dag. Vlees was perfect ingepakt, gekoeld in kwaliteits tas. Ge-wel-dig!! De procureur was prachtige kwaliteit, geen dikke stukken vet en mooi gesneden. Na 10,5u op de bbq was de pulled pork zo geweldig dat er niets overbleef. Volgende vlees……weer beef en steak

top

super verpakt, super snel geleverd en super kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is top

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Wonderful service and meat choices!

Texan transplant here. Took me a while to find this place online. Great choice of some American meat options when you have a craving. Highly recommend

Altijd netjes geleverd

mooi producten wat altijd netjes gekoeld/verpakt afgeleverd wordt

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

gewoon weg prima bestellingen , bezorgen alles ok

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Na kleine hapering in de digitale hoek, ging na enige wachttijd de afhandeling goed.d

Mijn digitaal talent laat nog te wensen over.

top

top qualiteit

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Super goed vlees, prima levering.

Je krijgt waar je om vraagt. Prima vlees. Goede bezorging. Kortom super.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle en correcte levering met goede kwaliteit

Producten voldoen precies aan de beschrijving. Je krijgt wat je verwacht. Ook de verpakking is altijd heel netjes verzorgd.

Prima vlees en service

Super snel geleverd in geweldige verpakking, met extra koeltas. Vlees van zeer goede kwaliteit. Kan ze zeer aanbevelen. Ga zo door !

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle levering van de bestelling

Heb 3 rubstrooiers besteld. Prima communicatie en vlotte levering. Ze werken ook echt goed, je kunt mooi gedoseerd de rub aanbrengen. Het zou nog mooier zijn als er een dekseltje zonder gaatjes ( om af te sluiten ) bij zou zitten.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Een extra dekseltje zonder gaatjes

gewoon perfect

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? gewoon door gaan zoals jullie nu dien

Mooie producten zoals gewend

Goed verpakt met vernieuwde koelpacks in de koeltassen. Er was een tas gescheurd wat tijdens transport gebeurd moet zijn. Maar dat deert niet door dat de al gehele doos goed is verpakt met isolatiematten. De producten waren weer mooi en goed zoals gewend. Je weet waar het vandaan komt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Optie om buikspek te laten zagen in 3 of 4 gelijke stukken zou geweldig zijn.

super goed

Super goed vlees en de levereing is ook super geregeld .

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? we bestellen best regelmatig vlees en super dat we elke keer een tas krijgen eigenlijk een idee om geleverde tassen terug te kunnen sturen,je hebt er op een gegeven moment zo veel die je niet meer gebruikt.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooie kwaliteit vlees, goede levering en verpakking.

Kwaliteit en keuzemogelijkheden van het vlees zijn uitstekend, de levering via Trunkrs gaat goed (nauwkeurig volgen van levering en bezorgingstijd). Ik heb de Bommelse Blonde Bavetterollade besteld en op de bbq bereidt op 110 graden met een kerntemperatuur van 52 graden. De smaak van de rollade is goed, naar mijn mening was de rollade wel wat aan de zoute kant. Ik bestel volgende keer weer.

Het complete plaatje

Van het gemak van bestellen tot aan de kwaliteit van de eindproducten waren in één woord fantastisch. Eerste bestellen, maar zeker niet de laatste.

Goede producten.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Prima vlees en correcte bezorging

Bestelling was niet helemaal compleet. Ben keurig op tijd ingelicht en er is een alternatief en oplossing aangeboden.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Mooi stuk vlees,zeer snelle levering

Heb een mooi stuk procureur besteld en de zelfde avond werd het al geleverd.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Snelle levering en weer top kwaliteit vlees

Snelle levering van mooie producten

Geweldige levering service

Pakket prima afgeleverd, top kwaliteit vleesetende

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?

Bestelling en levering prima, helemaal niets mis mee. Bij de laatste bestelling vond ik de kwaliteit van het vlees wat minder, daar heb ik ook een mail over gestuurd. (op moment van schrijven nog niets over terug gehoord) Alle voorgaande (vlees) bestellingen zijn prima in orde!!

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Stukje kwaliteits controle op de cote de boeuf kan geen kwaad.

Goed vlees en mooi levering

Voor nu de 1e keer zeer goed.

• Wat vond u van de kwaliteit van de geleverde producten?
  • Heeft u nog tips of suggesties voor ons? Wat met de koel blokken en tassen als je dit iedere keer krijg dan is dat best milieu belastend, meschien statsie geld en dan gratis retour

Altijd Top Vlees

Bestel hier regelmatig en kwaliteit is altijd goed. Afgelopen week weer een order geleverd gekregen. Helaas door de extreme buitentemperaturen waren er toch twee hamburgers ontdooit? Deze kon ik niet meer in de vriezer gooien en heb ik voor het weekend bij de lokale slager er twee bij gehaald. Er zaten nu ook andere soort koelblokjes in? Voor de rest niets meer dan Lof.

Hertog van Beijerenstraat 23

2461 EM Ter aar

Over Beef&Steak

"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".