Pluspunten
Gewoon goed. Super lekker vlees gehad. We hebben de Wagyu picanha van 1.6 kilo met z'n 6. Alles was op
Pluspunten
Lekker kwaliteitsvlees Snel geleverd Koel geleverd Prima
VerbeterpuntenMisschien toch nog extra een opmerking erbij plaatsen als niet voor het diepvriestransport wordt gekozen, dat het ontdooiingsprocess van het vlees zal starten en het raadzaam is dat vlees niet nog eens opnieuw in te vriezen.
Pluspunten
Snel geleverd, mooie kwaliteit.
Pluspunten
De bevroren producten worden perfect verpakt in een isolatie- (piepschuim) doos met vrieselementen. Bij levering nog steeds goed bevroren! Goede en vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
Hoop keuze, snel in huis, gewoon goed
VerbeterpuntenMeer uitleg over het product, qua de verschillende soorten van bereiden.
Pluspunten
Ik bestel al een aantal jaar bij B&S en tot nu toe is het altijd goed geweest van bezorgen tot verpakken en natuurlijk de kwaliteit van het vlees ik heb eigenlijk niks te klagen.
Pluspunten
Duidelijke handleiding m.b.t. houdbaarheid en bereidingsadvies bij produkt.
VerbeterpuntenOp de website aangeven welke produkten diepgevroren worden geleverd. Verder was het vlees voor de helft ontdooid toen het werd afgeleverd. Dan is het dus niet meer in de diepvries te bewaren en moet het verder ontdooid worden bewaard. Dit was geen bezwaar in mijn geval, maar als je denkt dat je een buffer kunt aanleggen van diepgevroren vlees kan je dat vergeten.
Pluspunten
Snelle levering. Product goed omschreven op website.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, snelle dienstverlening.
Pluspunten
Snel geleverd, vlees was koud gehouden, dus ook al was ik niet thuis bij de levering was het nog koud zat voordat het de koelkast inging.
VerbeterpuntenLevering alleen op dinsdag onhandig
Goedenmorgen, hartelijk dank voor uw positieve review. Ik zou u er toch graag op attenderen dat wij leveren van dinsdag tot en met zaterdag en dat er dus nog vele alternatieven zijn voor de aflevering. Mocht u hier niet uitkomen tijdens het bestellen, kunt u altijd even bellen! We zijn bereikbaar op 0172-577147
Pluspunten
Je krijgt wat je wilt. Mooi vlees. Vlees is nog diepbevroren als het afgeleverd wordt.
VerbeterpuntenEigenlijk een verbeterpunt voor post nl Het zou ideaal zijn indien de aflevertijd wat duidelijker is. Nu is de marge nog erg groot..
nvt
Pluspunten
Snelle en goede levering en een goed produkt.
VerbeterpuntenNa mijn aankoop werd het produkt met €.5,- afgeprijsd. Eén prijs blijven hanteren is klantvriendelijker.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".