Pluspunten
Goede kwaliteit vlees!
VerbeterpuntenMisschien bij elk stuk vlees dat je besteld, bereidings aanwijzing toevoegen, eventueel met recept
Pluspunten
2e keer iets besteld. De volgende dag inderdaad geleverd op het juiste tijdstip. kwaliteit van het vlees was uitmuntend!
Verbeterpuntengeen idee... misschien een bordje langs de kant van de weg als je een workshop wil volgen... locatie valt niet erg op. Workshop was wel heel leuk.
Pluspunten
Super kwaliteit baby back spareribs, netjes en hygiënisch verpakt en correct bezorg op afgesproken dag en tijd. Zal nu vaker gaan bestellen als we gaan bbq-en
VerbeterpuntenGeen. Was super!
Pluspunten
Ze leveren kwaliteit en heerlijke producten!
VerbeterpuntenHelaas was ons speenvarken niet helemaal schoon en moesten we zelf de niertjes er nog uitsnijden!
Pluspunten
komen hun afspraken na en zijn accuraat
Verbeterpuntengeen ga zo door
Pluspunten
Heerlijk vlees en snelle levering.
Pluspunten
Het vlees was heerlijk!
Pluspunten
Supergoed qua kwaliteit vlees en betrouwbaarheid,wat levering aangaat is het ook 100 procent en ook aan de verpakking van het geleverde,wordt enorm veel aandacht aan geschonken en dan krijg je waar je voor betaald, kortom SUPERBEDRIJF.
VerbeterpuntenMisschien is het mogelijk op de website, meerdere links te plaatsen qua receptuur , dit
Pluspunten
Snelle levertijd en kwaliteit van het product
Pluspunten
Kwaliteit en aanbod!
VerbeterpuntenGeen!
het stuk vlees dat wij hadden besteld was bedoeld om er Beef Wellington mee te maken. Het geleverde vlees was circa 50 cm lang en liep erg taps toe. Het eindigde dus in een punt. Met kunst en vliegwerk er toch een handzaam pakket van te maken. Dergelijk vlees bestellen we dus niet meer bij Beef@steak.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".