Website vind ik niet altijd duidelijk
Pluspunten
Vlees keurig bevroren aangeleverd, precies zoals besteld. Prima kwaliteit vlees.
VerbeterpuntenBij recepten een (betere) indicatie van de garingstijd vermelden, zodat je daar rekening mee kunt houden bij het koken. Nu was het bij het braadstuk gokken en was het veel eerder klaar dan verwacht. Gelukkig hadden we geen voorgerecht!
zorg ervoor dat het product meer lijkt op het fotootje.
Pluspunten
Snelle correcte levering conform afspraken!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlees komt altijd netjes en bevroren aan. Mooie porties
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Super kwaliteit.
VerbeterpuntenOndanks dat ik mijzelf had geabonneerd op de nieuwsbrief en een code kreeg voor een prime burger en deze ook heb doorgestuurd kreeg ik helaas deze burger niet bij mijn bestelling. Ook kreeg ik een code gemaild voor een rub en ook die zat er niet bij, jammer!
Pluspunten
Nu al meerdere malen echt super lekker vlees besteld, ik geniet elke keer weer!
Pluspunten
Fantastische producten en aardige mensen
Verbeterpunten? Geen en ga zo door dikke 10
Pluspunten
Snelle levering, Zeer goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenHet is niet duidelijk of het vlees in bevroren toestand wordt verstuurd. Als het bij mij arriveert is het slechts gedeeltelijk bevroren en vraag ik mij af of ik bijv. een ossehaas (best prijzig stukje vlees) opnieuw kan invriezen of niet.
Pluspunten
Snelle levering duidelijke beschrijvingen
VerbeterpuntenBij de spareribs, misschien naast het gewicht ook een schattig voor hoeveel personen het is en aangeven of het 1 of 2 of meer ribben zijn
Pluspunten
super mooi stuk vlees. keurig verpakt niks op aan te merken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwaliteit, maar ook levering goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte levering en afspraken worden nagekomen
Pluspunten
Goed vlees, leuke aanbiedingen, snelle levering, duidelijke site. toppers !!!
Pluspunten
mooi en snel en bevroren per post geleverd
VerbeterpuntenDe prijs licht hoger als in de groothandel of supermarkt
Pluspunten
snelle levering en goede voorraad tevens goede recepten
Verbeterpuntenmeer gewichtsoorten op voorraad
Pluspunten
Gewoon de beste!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".