Laden reviews...
203 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties uit Nederland tonen regelmatig topkwaliteit vlees en snelle levering. Klanten waarderen de vriendelijke en professionele klantenservice en de duidelijke communicatie rondom leveringen. Het merendeel beschrijft een consistente ervaring met verzorgde verpakking en betrouwbare koeling.
Pluspunten
uitgebreid assortiment en veel info. vlees zeer goed verpakt, kwam in topconditie aan.
Verbeterpuntenals je een rub kado doet (sympathiek trouwens!) is het wel leuk erop te zetten welke rub het is en welke ingrediënten erin zitten.
20 October 2015
Ellen
Zandvoort
Pluspunten
prima produkten goede prijs/kwaliteit verhouding
klaas
Assen
Eric
Barendrecht
Chris
Munstergeleen
Pluspunten
Prima kwaliteit vlees. Snelle levering, uitstekend verpakt. Snelle reactie bij vragen over de bereiding van produkten!
carla
Uithoorn
Pluspunten
Goed advies, nette levering en top kwaliteit producten!
Jasper
Almere
Pluspunten
snel, duidelijk en volgens afspraak
VerbeterpuntenKwaliteit van het vlees vond ik tegenvallen.
Beveelt niet aan
Bas
Wormerveer
Edwin
Oosterhout
Beerens
kaatsheuvel
Pluspunten
Kwaliteit en service zijn uitmuntend, zeker voor een webwinkel. Met kop en schouders boven alle vlees webwinkels in Nederland!
VerbeterpuntenWebsite kan beter
Leo
Eindhoven
Carmen
Maaseik (B)
den haag
Pluspunten
Beste online slager van Nederland.. Uitgebreid aanbod, continue nieuwe en bijzondere stukken vlees en altijd verse top kwaliteit!
Daan Hamoen
Den Haag
Pluspunten
Goede kwaliteit Kundig advies Vriendelijke medewerkers (ster)
VerbeterpuntenNog niets ter verbetering tegen gekomen
Edwin Hess
Alphen aan den Rijn
Pluspunten
- kwaliteit vlees erg goed - assortiment - duidelijkheid website - verzending - betaalmogelijkheden
Verbeterpunten- sommige stukken vlees zijn erg aan de prijs (>60 euro /KG) - verwerken van de recepten in de website zou wat eleganter kunnen dan ze nu als nep artikelen erbij te zetten
Marc
Nieuw Vennep
Pluspunten
Doet wat de bedoeling is
ronald
hendrik ido ambacht
Wouter
Hoofddorp
Pluspunten
Alles is eigenlijk wel positief vind ik. Lekker vlees, goede levertijd etc. Ook fijn zijn de recepten die regelmatig worden meegeleverd!
VerbeterpuntenAltijd is er wel wat te verzinnen. Zo vind ik e.e.a. nogal Amerikaans georiënteerd b.v. de bbq's en de enorme stukken vlees die daarvoor te koop zijn. Ook de 'rub(b)s' lijken mij erg Amerikaans. Ik zal ze nooit bestellen. Vraag me af of jullie daar (in Nederland) veel van verkopen.
Laila
Bergen op Zoom
Pluspunten
zeer betrouwbaar,leuke aanbiedingen,informatief
Verbeterpuntenvacumeren kan iets beter omdat veel mensen eerst nog wat invriezen
marco
maarssen
Theo
Den Haag
Pluspunten
Zeer goed vlees. Ga hier zeker vaker gebruik van maken. Mooi op tijd geleverd.
Barry
Beverwijk
Pluspunten
zie de antwoorden van de vragen
VerbeterpuntenLos ingevroren zodat je met 2 pers. kleinere hoeveelheden kunt gebruiken.
Carmen
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar