Pluspunten
geweldig
Pluspunten
zie oordeel bij de vragen, goed
Verbeterpuntenzijn maar met 2 pers., niet alles is even handig wanneer het in 1 keer is ingevroren, verpakkingen met meer stuks ingevroren, per stuk verpakken en dan invriezen, beter te verwerken en verdelen.
Pluspunten
Vlees over het algemeen erg goed. vervoer & verpakking uitmuntend
VerbeterpuntenDeze keer waren de spareribs een stuk kariger dan de keer ervoor (toen waren ze vol vlees, nu lang en mager - zo had ik ze niet gekocht als ik ze bij een slager in de vitrine had zien liggen).
Pluspunten
Geleverd op wensdatum. Uitstekend verpakt. Spareribs kwamen errug lekker van de smoker.
Pluspunten
Snel en flexibel
VerbeterpuntenMisschien een e-mail bevestiging dat bestelling light klaar om opgehaald worden.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenVeel producten uitverkocht
Pluspunten
goed en mals vlees
Verbeterpuntenniet altijd genoeg vlees in huis, jammer
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenRedelijk aan de prijs
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenRedelijk aan de prijs
Pluspunten
Snelle levering van supergoede producten. snel en vakkundig thuis bezorgd. tevens leuke workshops bij Beef & Steaks
prijsstelling is aan de hoge kant
Pluspunten
Super tevreden !! Goede service snelle levering. En uiteraard top vlees ... Ga hier zeker vaker bestellen.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".