Pluspunten
Voor het eerst besteld bij dit bedrijf. Vlees was keurig netjes verpakt, en verzonden. Als het altijd op deze manier bij de klant aankomt, heb ik geen verbeterpunten !! Vlees bereid volgens recept van Beef en Steak op de bbq...heerlijk resultaat ! Wij gaan dit bedrijf zeker aanraden bij familie en vrienden !!
VerbeterpuntenAbsoluut geen !
Pluspunten
Goed en vooral smaakvol vlees. Met daarbij de juiste tips voor de bereiding.
Pluspunten
Beef & Steak is The Bom... afgelopen weekend mijn Big Green Egg in bedrijf genomen, maar het was nooit zo'n succes geweest zonder de topproducten van Beef & Steak... Zeer zeer zeer blij mee..!
Pluspunten
Zeer goede service en het vlees is echt van topkwaliteit. Ik bestel er nu al meerdere jaren vlees voor de barbecue en iedereen is altijd zeer enthousiast over de smaak van het vlees.
VerbeterpuntenNiet alles op voorraad en daardoor niet te bestellen ipv een verwachte levertijd neer te zetten.
Pluspunten
Vlees van zeer goede kwaliteit. Hamburgers individueel verpakt. Goede telefonische ondersteuning bij vragen. Veel keuze. Nodigt uit om meer te proberen!
VerbeterpuntenAantal hamburgers (5 van de 10) waren volledig ontdooid. Had anders gekund, naar mijn mening. De hamburgers lagen bovenop in de doos. Wellicht waren ze nog bevroren geweest, als ze onder de grotere bevroren stukken vlees hadden gelegen? Nu hebben we er 's-avonds maar direct van gegeten, maar dat was niet de bedoeling. Kwaliteit was overigens prima.
Pluspunten
Goed assortiment en service. Kwaliteit van het bestelde vlees was heel erg goed, zelfs mijn vrouw die weinig vlees eet, vindt het heerlijk
Verbeterpunteneen 9 omdat het altijd beter kan. persoonlijk mocht van mij de T-bone steak iets dikker
Pluspunten
Super goed vlees en bij alle vlees ook een goeie uitleg
Verbeterpuntenhelaas was mijn vlees al half ontdooid en kon ik het dus niet meer in de vriezer doen. ik kreeg een mail dat mijn pakket vanaf 15.00 uur geleverd zou worden bij het afhaalpunt. toevallig was ik daar om 14.00 uur en ging voor de zekerheid vragen of mijn pakket er al was en toen zei die dame dat het er al een poosje was. dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit.
Pluspunten
Prima levering, perfecte service, mooie kwalitieit van de producten. Ben echt tevreden.
VerbeterpuntenEr staat op de website dat verzending boven de € 60,- gratis is, maar hier in België wordt er toch blijkbaar € 10,- kosten aangerekend ?
Pluspunten
Veel keuze uit verse producten en goeie snelle levering
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit product, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering,top kwaliteit
Pluspunten
Prima site, goed advies en tips. Ook de reviews van andere klanten met tips en trucs zijn super!!. Kwaliteit van het vlees is erg goed. Ga zo door!!!
VerbeterpuntenVoor de iets mindere kookgoden, meer filmpjes over bereidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Leveren kwaliteit vlees
VerbeterpuntenHet vlees was half ontdooit toen het aankwam. Hier moeten jullie wat op verzinnen.
Pluspunten
Goed assortiment, zeer veel informatie. Goed verpakte bestelling met duidelijke track/trace.
Pluspunten
Mooi heerlijk vlees. Grote varieatie. Leuke aanbiedingen. Vriendelijke bediening. Top !!
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".