Pluspunten
Heerlijk vlees, nette prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top Spare Ribs, Helaas was het Iberico stuk heel erg vet. Biefstuk was prima!
VerbeterpuntenAfgesproken Donderdag levering kwam uiteindelijk op Vrijdag. Heb het allemaal snel vrijdag moeten marineren voor de volgende ochtend.
Pluspunten
Snelle en correcte reactie op e-mail
VerbeterpuntenSpareribs vallen tegen.
Pluspunten
Kwaliteit en prijs is in evenwicht. Ruime keuze
Verbeterpuntengeen
Bezorging via PostNL leverde de volgende situatie op: aangegeven timeslot was tussen 09:00-11:00 op vrijdag. Daadwerkelijke levering: tussen 16-17. Vlees was aan de randen van de verpakking al deels niet meer bevroren. Hoop dat dit geen problemen oplevert als ik het binnenkort weer ontdooi.
Positive
Very well dry aged piece of meat. Quality is good.
SuggestionsSuggestion for cuts - picanha cannot be more than 1.1kg. Cut should be done after the third artery, the rest is considered to be sirloin. Best to not dry age picanha, because it spoils (too dry) the best part - king of picanha.
Pluspunten
Het vlees is van goede kwaliteit goed verzorgd de verzending
Pluspunten
Snelle reactie, klantvriendelijk, duidelijk
Pluspunten
Ondanks dat de kortingscode voor een theedoek niet ingevuld kon worden tijdens de bestelling toch een theedoek ontvangen dankszij de vermelding bij de opmerking van de factuur. Hartelijk dank hiervoor!
Pluspunten
Het vlees voor de Porchetta, varkensbuik was van uitstekende kwaliteit en oom de black Angus burgers waren heerlijk, de bestelling van het houtskool had maar weinig verzendkosten
VerbeterpuntenToch iets strakker de levertijden nakomen die gemeld worden op de website, nu was er een dag vertraging
Pluspunten
Het vlees was prima verpakt en goed van kwaliteit
Pluspunten
Kundig, goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Punctueel, goed verzorgd. Gratis tips, uitleg en recepten.
VerbeterpuntenSommige producten zijn als kleinste verpakkingseenheid per 500 of 1000 gram. Mat zijn 2-tjes moet je dan een paar dagen hetzelfde vlees eten omdat je het tegelijk moet ontdooien. Kleinste verpakkingseenheid van 200-250 gram zou mooi zijn. (Bijvoorbeeld Kipdij en Kipvleugels)
Pluspunten
Kwaliteit vlees Afspraken nagekomen Nette levering in doos en piepschuimbox. Goed geprijsde aanbieding
VerbeterpuntenDoor het warme weer is het denk ik lastig de diepvries kwaliteit tijdens verzending te waarborgen. Mijn bestelde producten waren bevroren, echter de zijkanten van het vlees begonnen al lichtelijk te ontdooien. Niet heel ernstig, maar kan me voorstellen dat bij 30 graden dit wel nog erger zal zijn.
Wij kopen bijna iedere week bij beef & steak en zijn normaal tevreden over jullie Nu kochten we eens een Groupon , om daar de Picanah's van te kopen. Ik heb nog nooit zo'n dikke vetkap gehad op beide Picanah's meer vet dan vlees. Als jullie dmv Groupon klanten proberen te werven ,dan zou ik adviseren om de zelfde kwaliteit aan te bieden die we van jullie gewend zijn. Dit was zonde van bijna 50 euro in totaal( met de Groupon aankoop) 1 Picanah was niet eens genoeg voor 2 personen aan vlees nu normaal eten we daar makkelijk met z'n vieren van
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, goede verpakking, goede informatieve website
VerbeterpuntenBezorging verliep slecht, telefonisch vrijwel onbereikbaar, op voicemails komt geen reactie, weinig bereidheid om problemen op te lossen. Dat moet echt beter als je produkten met beperkte houdbaarheid verstuurt.
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".